Brutálmenő vezetéknélküli hajszárítót dobtak piacra

2018. július 18. |

A Volo Go egy Kickstarteres projektből született, és bivalyerős, infravörös és könnyű hajszárítást ígér azoknak a nőknek, akiknek már betelt a pohár a zsinór, a tükör, és a csatlakozó között feszülő problématengelyével.


A VOLO Go vezeték nélküli hajszárító a CES (Las Vegas Consumer Electronics Show) 2018-as innovációkat felsorakoztató platformján az egyik kedvencünk. A hajszárító „soft debüttel” jött ki, mégis óriásit szólt. Az Instagramon körberajongják már a szépségaddiktok, az influenszer – lássuk, miért.

Szép új lítium-ionos jövő

A Ryan Goldman és Jonathan Friedman alkotta alapítóduó célja is kettős volt, egyrészt a styling lehetőségek terén biztosított csúcskategória, másrészt a haj egészségének megőrzése a szárítás közben. A startup teljesen újragondolta a hajszárítás folyamatát, az alapfelülettől újratervezték a modelljüket, akkumulátorral és akkumulátortöltővel látták el, és az egészségesebb tincsek érdekében az infravörös hőre támaszkodnak a szárításban.

Az extra készülékhez további extrákat is legyártatott a brand, gyorsan száradó mikroszálas törölközőt, hőre aktiválódó kondicionálót, és egy Monoi olajas szérumot is felsorakoztattak az egészséges hajszárítás égisze alatt.

Kíváncsian várjuk, hogy a lítium-ion akkumulátorral működő innováció mennyire érinti majd hosszú távon az áram segítségével működő modellek piacát…

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Instant szépségtippek, ha ülőmunkát végzel iroda

Instant szépségtippek, ha ülőmunkát végzel

A legnépszerűbb arctisztítók arclemosó

A legnépszerűbb arctisztítók