Brutálmenő vezetéknélküli hajszárítót dobtak piacra

2018. július 18.
A Volo Go egy Kickstarteres projektből született, és bivalyerős, infravörös és könnyű hajszárítást ígér azoknak a nőknek, akiknek már betelt a pohár a zsinór, a tükör, és a csatlakozó között feszülő problématengelyével.


A VOLO Go vezeték nélküli hajszárító a CES (Las Vegas Consumer Electronics Show) 2018-as innovációkat felsorakoztató platformján az egyik kedvencünk. A hajszárító „soft debüttel” jött ki, mégis óriásit szólt. Az Instagramon körberajongják már a szépségaddiktok, az influenszer – lássuk, miért.

Szép új lítium-ionos jövő

A Ryan Goldman és Jonathan Friedman alkotta alapítóduó célja is kettős volt, egyrészt a styling lehetőségek terén biztosított csúcskategória, másrészt a haj egészségének megőrzése a szárítás közben. A startup teljesen újragondolta a hajszárítás folyamatát, az alapfelülettől újratervezték a modelljüket, akkumulátorral és akkumulátortöltővel látták el, és az egészségesebb tincsek érdekében az infravörös hőre támaszkodnak a szárításban.

Az extra készülékhez további extrákat is legyártatott a brand, gyorsan száradó mikroszálas törölközőt, hőre aktiválódó kondicionálót, és egy Monoi olajas szérumot is felsorakoztattak az egészséges hajszárítás égisze alatt.

Kíváncsian várjuk, hogy a lítium-ion akkumulátorral működő innováció mennyire érinti majd hosszú távon az áram segítségével működő modellek piacát…