Három zseniális frizuratipp párás időre

2018. augusztus 06.
Kiborít, hogy a reggel precízen egybefésült hajad valóságos kóc lesz az ebédszünet idejére? A kifutókról, és a sztároktól lestünk el egy-két frizuraötletet a nyári frizuragyilkos pára ellen.

Az otthon teljes gőzzel üzemelő párátlanító készülék és a több liternzi olajszérum nem tökéletes megoldás a pára miatt önálló életre kelő, száraz, sprőd hatást keltő frizura ellen. A páratartalom, legyen az szülővárosukban, vagy egy régóta várt nyaralás során, sajnos alaposan át tudja alakítani a gondosan elkészített frizuránkat. Hiába az előzetes hajvasalás, hajegyenesítő szérumok, az utcára kilépve már a pára az úr. Lássuk, melyek azok a frizurák, amelyek eleve párabarát választásnak bizonyulnak.

Fotó: imaxtree, Allude

Az egyik jó megoldás a szorosan összefogott copf, amelyre akár még egy kis olajos szérumot is tehetünk, majd sűrű fogú fésűvel regulázhatjuk meg, mielőtt a hajgumival rögzítenénk.

Kylie Jenner egy Louis Vuitton kendóvel oldotta meg – Profimédia Red Dot

Az idei fejkendő és hajpántdivat szerencsére azoknak is kedvez, akik napi szinten küzdenek loboncunkkal. Akár függőlegesen, akár vízszintes verzióban, kendőként vagy éppen teniszező nő stílusban hajpántként viseljük, jól áll a pára miatt loknikba rendeződő, rendetlen összhatású, kócos tincsekhez.

Fotó: imaxtree, Alice Olivia

A fonatok az évtized hajtrendjének számítanak, makacsul visszatérve minden szezonban. Használjuk ki, pláne páraveszélyben. Az apróbb, sűrű fonatoktól, a kreatív, látványos, kócos megoldásokig minden szóba jöhet. Tökéletes párabarát választás!