5 sikkes és vagány őszi manikűr

2018. szeptember 12.
Visszafogottabb, telt színek és kifinomultabb stílusok érkeznek az őszi manikűrtrendekkel.

Visszafogott geometria

Az egyszerű, minimalista formák mindig jól mutatnak a körmökön, ősszel pedig kimondottan jó ellenpontjai lehetnek a puha kötött daraboknak. Nyugodtan válasszunk kontrasztos színeket, hogy még izgalmasabb legyen a végeredmény!

Aranyozd be!

Ha ősz, akkor arany! A ropogós falevelek színeit idéző aranyos, fémes színek remekül mutatnak a manikűrökben, de persze nem kell teljesen bearanyozni a körmünket – elég ha néhány apróbb részletben megjelenik ez a nemes árnyalat.

Csillagos éjszaka

Az alábbi egy igazán különleges manikűr, ami szinte műalkotásnak is beillik. Itt is megjelenik az arany és a telt mélykék árnyalat, ahogyan a tavalyi év népszerű márványos trendje is, mindezeket pedig egy őszi csillagos éjszaka koncepciója fogja össze.

Fényesen egyszerű

Nagyon trendinek számítanak most a „high-gloss” vagyis kimondottan fényes finisű lakkok, amikből mindenképpen érdemes azonban visszafogott színeket és mintákat választani. Az alábbi, egészen minimál verzió tökéletes példája ennek:

Kockás ingem, pulóverem

Nemcsak az inged lehet kockás, hanem a körmöd is! Ez a jópofa minta könnyedséggel oldja az ősz komorabb színeit, miközben meleg és puha érzetet áraszt. Ha szeretnél valamilyen különlegesebb manikűrt az őszre, ezt mindenképpen próbáld ki!