5 sikkes és vagány őszi manikűr

2018. szeptember 12. |

Visszafogottabb, telt színek és kifinomultabb stílusok érkeznek az őszi manikűrtrendekkel.

Visszafogott geometria

Az egyszerű, minimalista formák mindig jól mutatnak a körmökön, ősszel pedig kimondottan jó ellenpontjai lehetnek a puha kötött daraboknak. Nyugodtan válasszunk kontrasztos színeket, hogy még izgalmasabb legyen a végeredmény!

Aranyozd be!

Ha ősz, akkor arany! A ropogós falevelek színeit idéző aranyos, fémes színek remekül mutatnak a manikűrökben, de persze nem kell teljesen bearanyozni a körmünket – elég ha néhány apróbb részletben megjelenik ez a nemes árnyalat.

Csillagos éjszaka

Az alábbi egy igazán különleges manikűr, ami szinte műalkotásnak is beillik. Itt is megjelenik az arany és a telt mélykék árnyalat, ahogyan a tavalyi év népszerű márványos trendje is, mindezeket pedig egy őszi csillagos éjszaka koncepciója fogja össze.

Fényesen egyszerű

Nagyon trendinek számítanak most a “high-gloss” vagyis kimondottan fényes finisű lakkok, amikből mindenképpen érdemes azonban visszafogott színeket és mintákat választani. Az alábbi, egészen minimál verzió tökéletes példája ennek:

Kockás ingem, pulóverem

Nemcsak az inged lehet kockás, hanem a körmöd is! Ez a jópofa minta könnyedséggel oldja az ősz komorabb színeit, miközben meleg és puha érzetet áraszt. Ha szeretnél valamilyen különlegesebb manikűrt az őszre, ezt mindenképpen próbáld ki!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

A legjobb tippek csontszáraz kezek ellen bőrápolás

A legjobb tippek csontszáraz kezek ellen