3 kedvenc elektronikus szépségketyerénk

2018. november 27. |

Az elektronikus szépégkütyük piaca szélsebesen bővül. Új márkák, okosabb, „több az egyben” jellegű újoncok, és megújulók frissítik a kínálatot hónapról hónapra. Most három figyelemre méltó "beauty debütánst" mutatunk be.

3 kedvenc elektronikus szépségketyerénk

Elegáns és fájdalommentes

Ha szőrtelenítésről van szó, akkor a fájdalommentes jelzőnek különösen nagy ereje van, legalábbis sokunknak. A Panasonic ES-EL3A, a kényelmes szőrtelenítés elegáns, innovatív eszközeként mutatkozik be, mindezt „megbolondítva” egy szintén nagyon fontos tulajdonsággal, a gyorsasággal. Az ergonomikus, vízálló készülék dupla tárcsákat tartalmaz, 30%-kal szélesebb feje 90 fokban elforgatható, így nincsenek nehezen elérhető helyek, de a tökéletesség jegyében beépített LED-fény fedi fel nekünk a kihagyott részeket a testrész hátoldalán vagy az árnyékosabb helyeken. A hatékony és pontos epilálást a felturbózott csipeszszám (60 csipesz a korábbi típusok 48 csipeszéhez képest), de egy vadonatúj, nagy teljesítményű üzemmód is szépíti az összképet.

25 900 Ft

Sokoldalú arctisztító zseni

A Mili Pure Spray bőrhidratáló készülék a hidrogénben gazdag víz erejével dolgozik a szebb bőrért, és a hazai palettán egészen zsenge hajtásnak számít. A készülék a vizet ultra-finom pára formájában fújja ki, mely pára áthatol a bőrödön és eléri a mélyebb réteget, ahol az új bőrsejtek termelődnek. Erős antioxidáns még sem bontja fel a bőr finom pH egyensúlyát, így nagy előnye, hogy minden bőrtípusra alkalmazható. Mivel nagyon okos szerkezet, azt is megmondja, hogy mikor használd. Ugyan is tartalmaz egy bőrelemző rendszert is. A Mili Pure Spray, mely fegyverként használja a molekuláris hidrogént az urban aging ellen. Hogyan? 2 másodperc alatt a hipoallergén fém rudakkal 617 ppb erősségű hidrogénben gazdag vizet (a hidrogén a legerősebb antioxidáns, melyet valaha is vizsgáltak, hatékonyan közömbösíti a bőrben található szabad gyököket) állít elő.  Kicsi és trendi, így bárhová magaddal viheted, de még azért is szeretheted, mert tényleg személyre szabhatod a bőrápolást vele (külön appot is tölthetsz le hozzá). Silver és Rose Gold színekben elérhető.

39 900 Ft

Göndör fürtök feleannyi idő alatt

A Philips StyleCare Prestige intelligens göndörítő rendszert idén ősszel ismerhettük meg közelebbről. A márka háromtagú családjának számunkra legizgalmasabb tagja (hajvasaló, hajszárító, hajgöndörítő) egészen öszetett tudással rendelkezik. A göndörítéssel sokat kísérletezők tudják, hogy a roncsolás mellett a tincsek nehézkes, bonyolult elérése is gondot szokott okozni.  Itt előbbire a MoistureProtect technológia ad biztonságos választ és megoldást, amely segít megőrizni a haj természetes nedvességét, de rengeteg más előnyt is felmutat. A hosszabb göndörítőhenger kétszer több hajat formáz egyszerre, hosszabb a formázó henger, automatikus visszajelzést ad a göndörítés elkészültét jelző hangjelzéssel, de imádjuk a függőleges fogást is, amellyel könnyebb a használata is. A keratinos kerámiabevonatú elegáns göndörítő összesen 27 formázási lehetőséget biztosít bármilyen kívánt hullámhoz. Csak győzzünk göndöríteni…

51 999 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Superfoodos szépségtippek otthonra ehető kozmetikum

Superfoodos szépségtippek otthonra

Bőrfeszesítő módszerek A-tól Z-ig ani-aging

Bőrfeszesítő módszerek A-tól Z-ig

Giga összeolvadásban az Avon aesop

Giga összeolvadásban az Avon