3 kedvenc elektronikus szépségketyerénk

2018. november 27.
Az elektronikus szépégkütyük piaca szélsebesen bővül. Új márkák, okosabb, „több az egyben” jellegű újoncok, és megújulók frissítik a kínálatot hónapról hónapra. Most három figyelemre méltó "beauty debütánst" mutatunk be.

Elegáns és fájdalommentes

Ha szőrtelenítésről van szó, akkor a fájdalommentes jelzőnek különösen nagy ereje van, legalábbis sokunknak. A Panasonic ES-EL3A, a kényelmes szőrtelenítés elegáns, innovatív eszközeként mutatkozik be, mindezt „megbolondítva” egy szintén nagyon fontos tulajdonsággal, a gyorsasággal. Az ergonomikus, vízálló készülék dupla tárcsákat tartalmaz, 30%-kal szélesebb feje 90 fokban elforgatható, így nincsenek nehezen elérhető helyek, de a tökéletesség jegyében beépített LED-fény fedi fel nekünk a kihagyott részeket a testrész hátoldalán vagy az árnyékosabb helyeken. A hatékony és pontos epilálást a felturbózott csipeszszám (60 csipesz a korábbi típusok 48 csipeszéhez képest), de egy vadonatúj, nagy teljesítményű üzemmód is szépíti az összképet.

25 900 Ft

Sokoldalú arctisztító zseni

A Mili Pure Spray bőrhidratáló készülék a hidrogénben gazdag víz erejével dolgozik a szebb bőrért, és a hazai palettán egészen zsenge hajtásnak számít. A készülék a vizet ultra-finom pára formájában fújja ki, mely pára áthatol a bőrödön és eléri a mélyebb réteget, ahol az új bőrsejtek termelődnek. Erős antioxidáns még sem bontja fel a bőr finom pH egyensúlyát, így nagy előnye, hogy minden bőrtípusra alkalmazható. Mivel nagyon okos szerkezet, azt is megmondja, hogy mikor használd. Ugyan is tartalmaz egy bőrelemző rendszert is. A Mili Pure Spray, mely fegyverként használja a molekuláris hidrogént az urban aging ellen. Hogyan? 2 másodperc alatt a hipoallergén fém rudakkal 617 ppb erősségű hidrogénben gazdag vizet (a hidrogén a legerősebb antioxidáns, melyet valaha is vizsgáltak, hatékonyan közömbösíti a bőrben található szabad gyököket) állít elő.  Kicsi és trendi, így bárhová magaddal viheted, de még azért is szeretheted, mert tényleg személyre szabhatod a bőrápolást vele (külön appot is tölthetsz le hozzá). Silver és Rose Gold színekben elérhető.

39 900 Ft

Göndör fürtök feleannyi idő alatt

A Philips StyleCare Prestige intelligens göndörítő rendszert idén ősszel ismerhettük meg közelebbről. A márka háromtagú családjának számunkra legizgalmasabb tagja (hajvasaló, hajszárító, hajgöndörítő) egészen öszetett tudással rendelkezik. A göndörítéssel sokat kísérletezők tudják, hogy a roncsolás mellett a tincsek nehézkes, bonyolult elérése is gondot szokott okozni.  Itt előbbire a MoistureProtect technológia ad biztonságos választ és megoldást, amely segít megőrizni a haj természetes nedvességét, de rengeteg más előnyt is felmutat. A hosszabb göndörítőhenger kétszer több hajat formáz egyszerre, hosszabb a formázó henger, automatikus visszajelzést ad a göndörítés elkészültét jelző hangjelzéssel, de imádjuk a függőleges fogást is, amellyel könnyebb a használata is. A keratinos kerámiabevonatú elegáns göndörítő összesen 27 formázási lehetőséget biztosít bármilyen kívánt hullámhoz. Csak győzzünk göndöríteni…

51 999 Ft