Katy Perry és sztárok sokasága esküszik a fitymaszérum erejére

2018. november 28.
Emma Stone, Katy Perry, Alexander Wang után Kate Beckinsale is bevallotta, hogy a kollagénserkentő csodaszer, a fitymakrémes arckezelés megszállottja.

Bármilyen bizarr is, igaz. A csigaszérumok után jöhet rosszabb, legalábbis megbotránkoztatóbb. A fitymakrém erejéről sok híresség vallott már nyilvánosan, és tekintve, hogy mennyire rosszul hangzik elsőre (és másodszorra is), talán még többen vannak a titkos rajongók között. Emma Stone, Katy Perry, Alexander Wang, Sandra Bullock és Kate Beckinsale mellett Cate Blanchett és Linda Evangelista is büszkén vallja, hogy odavan a speciális kezelés hatásáért.

Sandra Bullock az Ellen showban is mesélt a kezelésről

De lássuk, mi is ez pontosan? A sokat emlegetett elasztin és kollagén termelése az egyik legnagyobb probléma az anti-agingben, ami ellen hatásos fegyvernek bizonyul az a fiatalító, és ragyogást adó szérum, amit koreai újszülöttek frissen eltávolított fitymájából nyernek ki.

Erre a hatóanyagra építi sikerét a fent említett sztárok arcát kezelő, és fiatalító Georgia Louise, aki mikrotűs eljárással viszi be a jótékony, őssejtben gazdag készítményt a bőr mélyebb rétegeibe. Bár a kezelés némi arcpírrel jár (2 napig nem szabad napra menni utána), nem túl gusztusos az alapanyaga, 2 éves a várólista, ráadásul egy vagyonba is kerül, a sztárok mégis egymásnak adják a kilincset, hogy a bőven 200 ezer forintos bőrszépítő rutinnal tartsák karban a bőrüket. A 45 éves, szinte tinédzser külsejű Kate Beckinsale-nek még posztolni is volt ereje a folyékony fitymás arckezelést követően… Igaz, később le is törölte.

Ti vállalkoznátok egy ilyen kezelésre?

Fotó: Profimédia – Red Dot