Fiatalító sokkhatás az arcbőrnek

2018. június 26.
A Natura Bissé 3D Collagen Shock arckezelést tesztelve nem csak az derült ki számunkra, hogy igazi nagyágyú az arckezelések kínálatában, hanem az is, hogy a fáradt, kontúrját veszített, érett arcbőr óriási jótevője is.


A kezelés neve:
Natura Bissé 3D COLLAGEN SHOCK ARCKEZELÉS

Kiknek és mikor ajánljuk? Ha S.O.S. szükségünk van a megújulásra, de szeretnénk, hogy az eredmény tartós is legyen, ez a kezelés biztos jó választás lesz.

A márkáról: A Natura Bissé egy spanyol professzionális kozmetikai márka, amely az általa képviselt minőség és hatékonyság miatt méltó helyet foglal el a luxuskozmetikumok világában. Nem véletlen, hogy a Forbes Travel Guide hivatalos exkluzív bőrápolási márkájának választotta. Ötcsillagos szállodák kozmetikai szalonjaiban használják szerte a világban, az otthoni használatra szánt készítményei is egyre közkedveltebbek itthon és külföldön egyaránt.

A kezelésről: A rendkívül hatékony fiatalító és regeneráló 3D Collagen Shock kezelés a bőr mélyebb rétegeibe is visszapótolja azokat az anyagokat, amelyektől visszanyeri hidratáltságát, tömörségét. Mindez elsősorban a kezeléshez használt készítmények hatékony összetevőjének, a Proteoglikán-Derma komplexnek és az esszenciális és nem esszenciális aminosavaknak köszönhető. No meg a szakszerűen felépített, ugyanakkor fantasztikusan ellazító kezelési rituálénak.

Tapasztalatunk: A kezelés a Natura Bissé-rituálé-köszöntéssel kezdődik: a kozmetikus finom, relaxáló illattal befújt tenyerét finoman az arcunkra helyezi, ahogy belélegezzük az illatot, testünk és lelkünk megnyugszik. A bőr megtisztítása és tonizálása után következik a hámlasztás: 25%-os glikolsavval eltávolítják az elhalt hámsejteket a bőrfelszínről, így az ezt követően használt készítmények hatóanyagai könnyebben felszívódnak a bőrben. Míg a sav enyhe bizsergető érzés kíséretében dolgozik az arcunkon, egy kényeztető nyak-, váll- és fejmasszázsban van részünk. A tiszta bőrre ezek után a hám- és irharéteget újrastrukturáló feszesítő szérum kerül, amely igazi hatóanyagbomba, hatására a bőr látványosan visszanyeri rugalmasságát, egészséges kisugárzását. A következő lépés egy kellemes arcmasszázs úgynevezett arcszobrász-technikával, amelynek lényege, hogy a kozmetikus ujjai finoman felfelé görgetik a bőrt az arc különböző területén, ezáltal a megereszkedett bőr megemelkedik. Hogy az eredmény tartós legyen, arról az Essental Shock Intense maszk gondoskodik. Szilikonanyaga bezárja és bevezeti a hidratálókoktél hatóanyagait a bőrbe. A 10 perces hatóidő alatt egy kellemes karmasszázs vár ránk szintén feszesítő hatású krémmel. Végezetül jöhet egy kis szemkörnyék- és ajakápoló krém az arc érzékeny zónáira és egy leheletnyi színezett BB krém, hogy a felfrissült arcbőrünk egységes színárnyalatot kapjon.

További infó: www.ragyogobor.hu

Fotó: Profimédia – Red Dot