Ránctalanító szérum a leghíresebb magyar parfümőr illatkompozíciójával

2018. június 01.
A Vintage Beauty Anti-aging szérum formulája a leghatásosabb, legértékesebb és a kozmetikai iparban meglehetősen ritkán látott összetevők művészi játéka, amelynek illatát Zólyomi Zsolt, Magyarország legnevesebb parfümőre kreálta.


A szérumban található hatóanyagok, a damaszkuszi rózsavíz, az acmella-, a plankton-, az ázsiai gázló-, a ginkgo biloba- és a zöldtea kivonat, a gránátalma magolaj, a lazacbőrből kivont kollagén, a különböző molekulaméretű hyaluronsavak és a riboxyl csökkentik a ráncok mélységét, stimulálják a kollagéntermelést, fokozzák a sejtlégzést és védenek az idő előtti öregedést okozó környezeti hatásokkal szemben. A szérum értékes komponenseinek köszönhetően növekszik a sejtek energiaellátása, a bőr rugalmasabbá, élettel telibbé, hidratáltabbá, egységesebbé válik.

Kivételes termék kivételes illattal

Az Anti-aging szérum nemcsak a kiemelkedően magas hatóanyagtartalma miatt különleges, hanem az egyedi, luxusminőségű illata miatt is. A termék illatát Zólyomi Zsolt, Magyarország legnevesebb parfümőre kreálta meg, aki a nagy múltú versailles-i parfümiskolában tanulta a szakmát, és a világot beutazva a mai napig a legnagyobb világmárkák illatfejlesztőinek nyújt tanácsot. Zsolt és a Vintage Beauty együttműködése nem újkeletű, termékeink a Ritz-Carlton Hotelben lévő Le Parfum luxusparfümériájában évek óta jelen vannak.

Milyen különleges összetevők alkotják az Anti-aging szérumot?

Rózsavíz – Csodálatos illata mellett erőteljesen hidratáló hatású, kitűnő bőrregeneráló, hámosító, bőröregedésgátló aromavíz, mely segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. Ránctalanító, hidratáló hatása életre kelti, vitalizálja a fáradt, fakó bőrt.

Acmella kivonat – Az acmella egy Brazíliában honos növény, az ebből készült kivonat egy természetes, botox hatású ránctalanító, mely a szem környéki szarkalábak, a homlok, ajak környéki ráncok csodaszere, csökkenti a ráncok mélységét és segít azok kialakulásának megelőzésében.

Planktonkivonat – Franciaország legnyugatibb csücskében, Bretagne-ban található tengeri algából előállított ránctalanító komponens. Stimulálja a kollagén és elasztin termelést, csökkenti a ráncok mélységét, rugalmasabbá, feszesebbé teszi a bőrt. Klinikailag bevizsgált ránctalanító hatóanyag, ami már 15 perc elteltével kifejti hatását.

Ázsiai gázló kivonat – A mélyebb bőrrétegek sejtjeinek aktiválása, anyagcseréjük fokozása révén növeli a bőr rugalmasságának fenntartásában fontos szerepet játszó kollagéntermelést, fontos szerepe van a külső környezeti hatások okozta idő előtti öregedés megelőzésében, erősíti a bőr saját antioxidáns védelmi mechanizmusait.

Gránátalma magolaj – Az erőteljesen antioxidáns hatású és jelentős mennyiségű gyulladásgátló és szabadgyökellenes anyagot tartalmazó olaj serkenti a bőrregenerálódást, tömörebbé teszi a bőrt és növeli a rugalmasságát.

Zöldtea kivonat – Késlelteti a bőr öregedését és a kollagénállomány lebomlását, kiváló antioxidáns, bőrfeszesítő hatású, tonizáló, szabadgyökellenes, gyulladásgátló. Jelentős polifenoltartalmának hála, a bőr számára egy sor jótékony hatást fejt ki, abban a rétegben lép fel, ahol a kollagén és az elasztin található.

Riboxyl- Növényi eredetű, a sejtlégzést, a sejtek energiaellátását fokozó anyag, melynek hatása a ráncok mélységének csökkenésében, a bőr rugalmasságának fokozásában érhető tetten.

Hyaluronsav – Az Anti-aging szérumban található kétféle méretű hyaluronsav a bőr különböző mélységeiben fejti erőteljes nedvességmegkötő, bőrhidratáló hatását.