Ezekből az adventi csomagokból válogass, ha nincs ötleted

2018. december 17.
Ha december, akkor okosan, kreatívan összeállított szépségcsomagok. A márkák idén is elkényeztetnek minket, rengeteg olyan komplett adventi válogatással, amelyet mi is szívesen látnánk a fa alatt. Következzen néhány tipp, azoknak, akik szépségcsomagokra vadásznak!

Aranyos ápolás az érett korosztálynak

A költségtakarékos pályán az egyik nagy kedvencünk, aranyos, minimál stílusú karácsonyfát idéző doboz. Test, arc és ajak nem marad szárazon ezzel a hidratáló trióval!

NIVEA Arany Ápoló Csomag – NIVEA Intenzív Testápoló Tej Gold 400 ml, NIVEA Anti Wrinkle 55+ Nappali arckrém 50 ml, Labello Vanilla Buttercream 1 bliszter, 3999 FtFókuszban a haj

Ha tudjuk, hogy a megajándékozni kívánt személy ügyel a haja állapotára, és fontos a tincsei szépsége, akkor nagyon stabil, és hasznos ajándék lehet számára a fa alatt a Garnier Botanic Therapy Ricinusolaj és Mandula ajándékcsomagja, amely táplálja a hajat és segít megóvni a töredezéstől. A csomagolása önmagában is imádnivaló, ráadásul kifejezetten pénztárcabarát választás.

Garnier Botanic Therapy Ricinusolaj és Mandula sampon és kondícionáló,  1599 Ft
Gyengéd kényeztetés a természet erejével

Eggyel magasabb ársáv, igaz cserébe a Terre de Lumière L’Eau, azaz a mesés Provance mennyei illatával ajándékozzuk meg szerettünket. Mindezt egy komplett testápolási rutinra elegendő szépségápolási válogatásba ágyazva mesés dobozban.

A Terre de Lumière L’Eau szett tartalma: Terre de Lumière L’Eau Gyengéd Tusfürdő 250 ml, Terre de Lumière L’Eau Szépítő Testápoló Tej 250 ml, Terre de Lumière L’Eau Sugárzó Balzsam 30 ml, Ajándék doboz, 14 000 Ft
Igéző luxus

A Black Opium EDP már a debütálásakor óriásit szólt, és még most is nők sokasága rajong érte. A rajongóknak, és a „még nem azoknak” is ideális ajándék ez a szett, ha szeretik az igéző, jázminos, fűszeres illatokat.

A Black Opium EDP szett tartalma: 30 ml-es Black Opium EDP + 50 ml-es tusfürdő, 20 100 Ft

Friss, férfias szett

A grépfrút, tengeri jegyek, babérlevél, Hedione jázmin négyese sokat ígérő, de a valóságban is nagyon szép, harmonikus illat az ezekből „felálló” Invictus. Az advent ideje alatt most egy letisztult, elegáns szettben állítják polcra a spray verzióval kísérve. Garantáltan emlékezetes, és férfias ajándék.

A szett tartalma: Paco Rabanne Invictus EDT 100 ml + deospray 150 ml, 26 900 Ft