Ezeket ajándékozd egy naprakész szépségmániásnak

2018. december 19.
Egy született beautyaddictot megajándékozni nem könnyű feladat. Ha biztosra akarunk menni, érdemes a legújabb trendekhez illeszkedő terméket választanunk, vagy a legfrissebb szépségipari debütánsok közül elrejteni egyet a fa alá.

Következzen pár izgalmas, de legfőképp friss, és ropogós szépségújdonság!

Csábító illat

A magabiztos nő illata után a Michael Kors Wonderlust Eau Fresh illat egészen új a piacon, és a külsejét tekintve is tökéletesen illeszkedik a karácsonyi tematikához. „Az illat felidézi a végtelen lehetőségek érzését. Ragadd meg a pillanatot és készülj fel egy új kalandra!” – harangozza be az újdonságot a márka, egészen meggyőzően. „A Wonderlust Eau Fresh megtestesíti a kaland és a felfedezés szenvedélyét, hogy merj kockáztatni és tudd, bármi lehetséges!”- teszi hozzá a mester maga, Michael Kors. A parfüm alapját egyébként az érzékeket ébresztő citrusfélék kombinációja, csábító virágok és a fák melegsége adja. Inspiráló illat, ami messze nem szélsőséges, így szinte jolly joker.

22 500 Ft, 50 ml

Kiehl’s x Mickey egér ünnepi limitált kollekció

A nagy amerikai kedvenc mindig tartogat valamilyen vizuális attrakciót az adventi időszakra. Ezúttal a Creme de Corps nevű kultikus favoritot bugyolálták Mickey Egeres dizájnba. Formulája a megszokott természetesen, szuper-gazdag, béta-karotinnal, szkvalénnel és tápláló olajokkal gazdagított. Ideális száraz vagy akár extra-száraz bőr hidratálására, bárki boldogan látja majd a fa alatt, aki puha bőrre vágyik, és Disney-rajongó.

15 800 Ft, 500 ml

Szőrtelenítő kedvenc 4 évszakra


Nem csak új, de egészen izgalmas, és elegáns induló a szépséginduló a piacon. A Panasonic ES-EL3A, a kényelmes szőrtelenítés elegáns, innovatív eszközeként mutatkozik be, ráadásul ami nagyon fontos, fájdalommentes és gyors eszköz is. A hatékony és pontos epilálást a felturbózott csipeszszám (60 csipesz a korábbi típusok 48 csipeszéhez képest), valamint egy vadonatúj, nagy teljesítményű üzemmód is szépíti az összképet. Az ergonomikus, vízálló készülék dupla tárcsákat tartalmaz, 30 százalékkal szélesebb feje 90 fokban elforgatható. És hogy mi is ennek az előnye? Nincsenek nehezen elérhető helyek, de a tökéletesség jegyében beépített LED-fény fedi fel nekünk a kihagyott részeket a testrész hátoldalán vagy az árnyékosabb helyeken.

25 900 Ft

A korrektorok csúcsa

Az Yves Saint Laurent Touche Éclat neve fogalom a szakértő sminkesek és a szépség-, valamint dekortermékeket kedvelők körében. Nem véletlenül. A francia márka most lépett egy újabb nagyot, pontosabban kettőt, a High Cover Radiant Concealer és a Shimmer Stick képében két új taggal bővíti a vonalát. Az YSL ikonikus Touche Éclat családjának új tagjai nagy eséllyel 2019 legnépszerűbb újdonságai lesznek. A Shimmer Sticket boldogan látnánk mi is az újévi sminkkészletünkben.

13 400 Ft