Jövőre megújul az egyik legmenőbb francia luxuskrém

2018. december 21.
A Lancôme neve nem csak a szépségtudatos párizsi nők körében hangzik jól, világsztárok, vezető kozmetikusok, sminkmesterek és szépségszerkesztők sokasága sorolja a márka termékeit a nagy favoritjai közé. A brand most csúcstermékeit, az Absolue bőrápolási család tagjait vezeti új formában a rajongók elé.

Az elegáns dizájnról, és meggyőző innovációiról ismert Lancôme 2019 év elején megújítja legértékesebb bőrápolási termékcsaládját, az Absolue-t. A széria eddig ismert, kivételes összetevőitől – köztük a legfontosabb, a különleges „Grand Rose” rózsakivonattól – szerencsére nem kell elbúcsúznunk. A névtől viszont igen. Absolue Precious Cells termékek helyett most Absolue néven lesz elérhető a Lancôme prémium bőrápolási családjának minden tagja.

Az Absolue Soft Cream néven csatlakozik egy új nappali bőrápoló gyöngyszem a családhoz, amely az érzékek utazását kínálja a termékcsalád hatékonyságának maximalizálásával, a hatékonysági bajnok mellett felbukkan még egy debütáns a családban, a Rich Cream nevet viselő gazdag textúrájú krém is, három erőteljes rózsakivonat koncentrátumával.

A két újonc érkezésével a termékcsalád többi tagja is megújul, és ami a legjobb, az arcápoló krémek most először refill kapszulával is elérhetők lesznek. Utóbbi külön öröm nekünk, hiszen épp nemrég írtunk arról, mennyire jó látni, hogy egyre több márka igyekszik többek közt utántöltős termékekkel kímélni a környezetet.