2019 nagy szépségdobásai

2019. január 01.
Még éppen csak hogy megnyomtuk a start gombot az idejébe, de már pletykák, sajtóhírek, és bennfentes információk sokasága kering arról, hogy milyen szépség újdonságok forgatják fel a szépség birodalmát jövőre. Következzen egy hármas válogatás az újoncok közül, amelyekre érdemes lesz figyelni.

Színorgia, kívül – belül

A Lancôme a Blush in Capitals egy egyedi pirosítóval (15 700 Ft) nyitja majd a szezont, amely a „Lancôme” szót formázza meg. A csomagolás egészen extra, álomszép, tavaszi színek, a párizsi bisztrószékek stílusát idéző mintájú csomagolással. A pír, amit készíthetünk majd vele pedig a pozsgás arcszín, a leheletnyi rózsaszín ugyanis a tavasz egyik sminkmottója lesz!

Shea vajas széria Rifle Paper & Co. illusztrációkkal

Az előző évek sikerei nyomán, idén év elején ismét lesz egy limitált shea vajas kollekciója (két kézkrém, testápoló, szappan) a L’Occitane márkának. L’Occitane x Rifle Paper Co. kollekció két év után most megújulva mutatkozik be. Szupermenő dizájn a kreatív tervező cég által megálmodott díszcsomagolásban, de lényeg természetesen belül van. Kíváncsian várjuk, hogy mekkorát szólnak a megújult, ikonikus shea vajas kedvenceink…

Futurisztikus megoldások utazáshoz

A Simple Micellar Cleansing Water tasakos verziója januárban debütál, igaz külföldön. A nemzetközi „beautyszféra” egyik kedvenc micellás víz márkája nagyon jó kis rést talált a pajzson, amikor előállt ezzel a praktikus, übercuki csomagolású, természet- és utazásbarát termékkel érzékeny bőrre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Simple Skincare (@simpleskin) által megosztott bejegyzés, Dec 11., 2018, időpont: 8:04 (PST időzóna szerint)

Emellett persze termékek sokasága várakozik startra készen, hogy bevegye magát a szépségfanatikusok szívébe, a Dove a hírek szerint levendulás, mézes fürdőbombával, a Chanel pedig egy új parfümmel (1957 –  január 15-én debütál majd), de a nagy márkák újdonságai mellett rengeteg izgalmas új belépő lesz az előrejelzések szerint bio/natúr/organikus vonalon is, ahogyan a digitális területen is, amelyről természetesen folyamatosan olvashattok majd nálunk a következő 12 hónap során!