Ennek a márkának a szépségnagykövete lett Adam Levine

2019. január 17. |

Új szerepben, a L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic termékcsalád új arcaként mutatkozik be Adam Levine, a Maroon 5 frontembere.


Kétgyerekes apa, lázadó és stílus ikon: Adam Levine tökéletesen testesíti meg napjainkban a sokoldalú, modern férfit. A gitáron és tetoválásokon túl állítólag remek a humora is, na de persze nem csupán ezek miatt kérte fel új márkanagykövetnek a L’Oréal. Határozott stílusa tényleg különlegessé teszi a sármos hírességek sorában, nekünk is nagy kedvencünk. “A turnék mellett a család és a Voice tehetségkutató is nagy szerepet tölt be az életében. Mindezekért tökéletes megtestesítője az igazi Men Expert férfinak” – írja új nagykövetéről sajtóközleményében a brand.

„ Adam Levine a világ egyik legnagyobb zenei előadója, egy valóságos ikon, aki a Maroon 5 zenekar frontembereként minden generációt elér. A rengeteg energia, amit az életbe és koncertjeibe beletesz, tökéletes márkanagykövetté teszi, s megtestesíti az elképzelésünket a modern Men Expert férfiról. Örömmel köszöntjük a márka nagyköveteként.” – teszi hozzá Pierre-Emmanuel Angeloglou, a L’Oréal Paris nemzetközi márka igazgatója.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség