Ez a sminkmárka tolta maga mögé a nagy brandeket

2019. február 01.
A modern sminkmárkák Szent Grálját kereste egy online elemzőcég. Az az eredmény az embereket az érdeklődési körök alapján összehozó közösségi oldalon, a Redditen található 11 000 felhasználói komment vizsgálatával született meg. A legmenőbbnek jelenleg az elérhető árú NYX számít.

Az amerikai márka már Magyarországon is kínálja, méghozzá egészen barátságos áron, professzionális sminktermékeit. Tény, hogy a két évvel ezelőtti debütálásuk óta szép sikerük van itthon, de a NYX a nemzetközi dekorkozmetikai mezőnyben is nagyon tarol.

Meglepő eredmény

Egy, a fogyasztói szokásokat elemző weboldal, a Sitejabber széleskörű vizsgálatot végzett, hogy a több tucat vezető sminkmárka közül mégis melyik számít jelenleg a legnépszerűbbnek. A Facebook nagy konkurensekén számon tartott közösségi oldal, a Reddit felületén végezték a vizsgálatot, ahol a legmenőbb márka megtalálásához összesen 11 000 hozzászólást és képet elemeztek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yasmine Golotchoglova (@golotchoglova) által megosztott bejegyzés, Jan 20., 2019, időpont: 7:52 (PST időzóna szerint)


A szem-, anyag- és arc sminkek terén egyértelműen a NYX márka vitte a prímet. Sokan még mindig alulpozícionáljak a márkát, ugyanakkor rengeteg sminkrajongó, odavan a termékeikért, és messze nem csak az ár miatt. Egyik oka a NYX népszerűségének, hogy eszméletlen széles skálán kínálják termékeiket, meseszépen pigmentáltak, nagy a színválaszték, tartósak a formulák. Számos sminkguru szerint nincs is jobb választás náluk, ha kezdőként szeretnék kísérletezni izgalmas termékekkel, de nagyon sok menő szépségblogger posztol örömmel és önkéntesen a márka termékeivel készült sminkeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J A S M I N E (@jasmineegal) által megosztott bejegyzés, Okt 7., 2018, időpont: 10:53 (PDT időzóna szerint)

De nézzük, milyen más márkák voltak a 42 százalékkal győző NYX nyomában. Az arc dekortermékek kategóriában a Maybelline 37 százalékkal dobogós, a Tarte Cosmetics a harmadik helyet 27 % -kal szerezte meg.

A negyedik posztját az Urban Decay 26 százalékkal őrzi, a Too Faced Cosmeticsnak a 25 százalékkal pedig az ötödik helyre sikerült feljutnia.
Az élbolyba a L’Oréal 20 százalékkal, a MAC Cosmetics 16 százalékkal, a Kat Von D Beauty pedig 15 százalékkal jutott be.