Színes sminkek havas időre is

2019. január 24.
Valljuk be, januárra már pont jól jön egy kis színtuning az arcunkra. Páll Adrienn, a New School of Makeup vezető oktatója azt is megmutatja, hogyan érdemes mindezt kiviteleznünk.

A téli sminkdivat idén nagy teret nyitott a színek bátor használatának. Az egyik trend másról sem szól, mint az élénk rúzsok, szemsatírok színeinek tudatosan megválasztott kompozícióiról. A szürke hónapokban bevált fekete és egyéb rejtőzködő árnyalatú ruhákat kiválóan fel lehet dobni egy élénkebb sminkkel. A kifutók lookjait az alapszínek határozták meg, így a különböző kékek, sárgák és vörösek voltak leginkább jelen.

Modell: Gerda – Face Model Management, smink: Katz Nikolett – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

Aki bevállalja ezt a trendet, mindenképp figyeljen az arányokra. Vagy a szemen vagy a szájon használja csak a koncepció színt, minden más részét az arcnak fessük nagyon visszafogottan. Így lesz igazán modern a hatás.

Modell: González Tatyána, smink: Bódai Andrea, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

Akinek ezek az alap-árnyalatok nem tetszenek, de élni szeretne a divat diktálta irányzatokkal, annak elég, ha a már bevált bőr- szem- és hajtónusához passzoló, de annál élénkebb árnyalatokat részesíti előnyben! Akik eddig barnákat használtak nagy előszeretettel, most próbálják ki a rozsdásabb, terrakottásabb árnyalatokat!

Modell: Edina – Face Model Management, smink: Katz Nikolett – NSM Senior Team, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

A szürkék kedvelőinek remek váltás lehet az acélkék vagy a levendulakék. Akik pedig a rózsás, barackos árnyalatokat favorizálták, azoknak ütős váltás lehet a lazac- vagy a téglaszín. És aki még nincs tisztában a számára legmegfelelőbb színekkel, annak érdemes szakembert felkeresni.

Modell: Balázs Luca, smink: Drotár Vivien, haj: Lencsés Dóra, fotó: Jámbor Zsófia

Szóval nézzük az élet színes oldalát, hagyjuk, hogy felvillanyozzanak bennünket a vidámabb árnyalatok! Legyünk önmagunk szín-terapeutái!

Megtanulnád, hogyan sminkeld magad? Katt a linkre!