Összeszedtük a szezon legférfiasabb illatújdonságait

2019. március 06.
Megszokhattátok, hogy időről-időre „levadásszuk” nektek a legizgalmasabb női parfümújdonságokat. Ezúttal a férfi illatok szekcióban néztünk körül újdonságok után kutatva, és rengeteg izgalmas újoncot találtunk.

Férfias tökély Tom Fordtól

Szépen megkomponált, markáns illatai miatt a Tom Ford az utóbbi években a nagy illatmárkák elitkommandójának része lett. A Beau De Jour illattal (61900 Ft/50 ml) most még magasabbra teszik a lécet. Olyat alkottak ezzel a parfümmel, amit imádni fognak a tökéletes gentleman életérzés követői . Pedáns, mindenre ügyelő férfiaknak lesz az igazi ez az illat. Friss Provence-i levendula mellett, ott van benne az afrikai rozmaring, a geránium, amelynek finom menta aromája erős kontrasztot alkot a tölgymoha melegével és a vibráló, zöld bazsalikommal.

Laza pasik kedvence

Az első félév nagy durranása a Givenchy háza táján hasonló témakörben mozog, mint az előző parfüm. A márka Gentleman vonala új Cologne illattal jelentkezik amely alaposan felrúgja a szabályokat. A Gentleman Givenchy Cologne (20 900 Ft 50 ml) megalkotásával a parfümház két illatkreátora szimfóniát komponált az írisz témára. Mindezt a „Givenchy férfi” szabad és nemtörődöm, ösztönösen élő képére szabva, akinek mottója a spontaneitás, filozófiája a szabadság. És hogy ezek után milyen is lett a parfüm? Friss, ultramodern, és borzongató, a jó értelemben. Mindezt a citrom, rozmaring, írisz és nagy kedvencünk, a vetiver négyesével.

Michael Kors is extrém nagyot dobbant

Tüzes tempót diktál a Michael Kors, ahol a legfrissebb férfiillat a nagyratörő, energikus férfiaknak kínál extrém izgalmas újdonságot. A Michael Kors Extreme Rush parfüm (20 800 Ft, 70 ml)
azoknak lehet a legpompásabb napi illatkísérője, akik nem félnek szembeszállni a lehetetlennel, és viselni is tudják ezt a különösen merész, karakán illatot. Boróka, bergamott és vérnarancs izgalmas kombinációjával felhevíti az érzékeket, de az adrenalin sem marad itt „szárazon”. A fűszerek ellenállhatatlan keveredésével és pézsmával megbolondított illat tényleg elég vérpezsdítő…

Milánó nyüzsgése egy üvegbe zárva

A Trussardi sem aprózta el idén tavasszal… Riflesso Blue Vibe néven kreált férfi illatot (22 500 Ft 50 ml), amibe precízen belecsomagolta az erősebbik nemnek Milánó nyüzsgését. A célcsoport itt is a szezon húzószava, a „lázadó, merész férfi”, de mivel az illat alkotóit Milánó gazdag kulturális múltja is ihlette, a művészi énnel bírók kiemelt figyelmére is nagyon számítanak. Szép munka az olasz márkától, mágikus kék és a vibráló lime színek kívül, szexi, laza és városi attitűdhöz passzoló belső, azaz parfüm. Mindez a rum illatát megidéző akkorddal, ahol a citrusok és az aromás jegyek párosa a mogyoró ellenállhatatlan illatával keveredik.

A JOOP! fókuszában az innovatív férfiak állnak

Az új JOOP! Homme Absolute (18 390 Ft 80 ml) meglepő és provokatív, a férfiak lázadó és álmodozó énjét ünnepli. Nem titkolt cél, hogy az új illattal a innovatív és szabad szellemű fogyasztókra fókuszálnak. Tényleg érezhető mindez az illaton is, rendkívül magabiztos, de nem hiányzik belőle a humor, a játékosság sem. A parfüm egyébként meglepő összetevők kombinációján alapszik, amely egy virágos szívjegyre és egy rendkívüli férfias alapra épül. Egy született csábító.

A szenvedélyesség bajnokainak…

…a Versace Eros Flame (24 500 Ft 50ml ) lesz ebből a válogatásból az igazi. Az erős, szenvedélyes és magabiztos férfi illataként jellemzett újonc olyanoknak jó választás, akik nem félnek vállalni érzéseiket, szenvedélyességüket. A Versace tűzpiros, görög motívumokkal ellátott, férfias üvegbe rejtette illatát, mindezt hangsúlyozandó. Az érzékek felkorbácsolására pedig olyan citrusos-ámbrás-fás illatjegyekre szavazott, ahol az erős kontrasztok a meghatározóak.