Itt van 2019 legrózsaszínebb illata

2019. január 29.
Február elejétől új parfümmel színesedik az illatok világa, méghozzá nagyon. A Givenchy új női illatánál, a Live Irresistible Rosy Crushnál pinkebbet nehéz lenne találni a szezonban.

Köszöntsük a merész pinket, a Givenchy új női illatát, a legpajkosabb Eau de Parfumöt. A francia márka újonca a Live Irresistible Rosy Crush szemtelenül felrúgja az „édes kis rózsaszínek szabályait”, és rögtön el is mondjuk, mi mindenben tér el cuki és illatos társaitól.

Gyakorló pink rajongókként tudjuk, hogy a rózsaszín nem pusztán egy szín, hanem egy lelkiállapot. Magabiztos, ugyanakkor csupa gyermeki lelkesedés és spontaneitás, egy kis merészségével, élettel teli, szabad szellemmel megfűszerezve, amelyet a Givenchy az illat megalkotásával úgy fest sikerült egy nem hétköznapi parfümbe sűrítenie.

A februári újdonság lényegében az optimizmus koncentrációja, erre a fajta nőies, spontán és játékos „fuvallatra” pedig a hosszú hideg hónapok, és nehezebb téli illatok időszaka után ki is vagyunk éhezve. De nézzük, miből is állt össze az egyébként 30, 50 és 75 ml-es változatban kapható illat.

Természetesen az alap a rózsa, mint az Irresistible illatok ismertetőjegye, amely keveredik a goji bogyóval, kellemesen fűszerezve az illatot. A pacsuli alapú ciprusos jegy is nagy kedvencünk a parfüm összetevői közül, ez az szerintünk, ami a virágos illatot ellenállhatatlanul nőiessé teszi.