Magyar sminkessel dobott piacra kollekciót JLo kedvenc sminkmárkája

2019. március 07.
Az Inglot Magyarország egyik vezető sminkesével, Véger Fibivel lépett együttműködésre, és jött ki egy 7+1 must have terméket tömörítő sorozattal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

fibiveger (@fibiveger) által megosztott bejegyzés, Márc 5., 2019, időpont: 4:15 (PST időzóna szerint)

A Véger FIBI x INGLOT Collection egy virágzó trend nyomán született meg, amely úgy látszik Magyarország szépségberkeiben is felütötte a fejét. Külföldön kismillió remek példát láthattunk rá, de itthon is volt már hasonló a korábban a Jennifer Lopez Inglot kollekcióval nagyot dobbantó márka kooperációja előtt.

A M.A.C Dukai Reginával lépett együttműködésre – elsőként nyitva meg a hasonló hazai „duettek” sorát – egy időszakos, limitált kollekció erejéig tavaly nyáron, amelyet később a Pohorelli Bettinával közös, hasonló projekt követett 2019 decemberben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pohorelli Bettina 💋 (@bettinapohorelli) által megosztott bejegyzés, Dec 20., 2018, időpont: 3:42 (PST időzóna szerint)

A jóból, vagyis a hasonló, kreatív együttműködésekből a parfümériák sem maradnak ki. Időszakos termékszettekből, termékekből tőlük is láthattunk már pár figyelemreméltó példát, például az influenszer Viszkok Fruzsi és a Rossmann együttműködése keretében. Kíváncsiak vagyunk, mi mindent hoz még e téren a 2019-es év.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LEZÁRULT! Az otthoni lustálkodáshoz és a hétvégi csajos összejövetelekhez minden kelléket megtalálsz @vfruzsi „Lusta Vasárnap” Boxában, amit most meg is nyerhetsz. 😊 Ahhoz, hogy Te lehess a három szerencsés nyertes egyike, nem kell mást tenned, mint kommentben megjelölni azt a barátnődet, akivel szívesen eltöltenél egy lusta vasárnapot. A játék vége: 2018.09.27. 23:59. A sorsolás időpontja: 2018.09.28. Eredményhirdetés: 2018.09.28. Játékszabály:http://bit.ly/2PQch8t #rossmann #rossmann_hu #tudjukmirevagysz #beauty #szepsegapolas #wellness #relax #ViszkokFruzsi #LustaVasarnap #LazySunday #nyeremenyjatek

Rossmann Magyarország (@rossmannhungary) által megosztott bejegyzés, Szept 20., 2018, időpont: 6:59 (PDT időzóna szerint)