Nem tudunk betelni a Chanel új kampányfotóival

2019. március 04.
A francia sminkmárka Les Beiges vonalának újdonságai szezonról szezonra felborzolja a kedélyeinket. Kifinomult, természetes, szinte vitrin mögé kívánkozó és csodálni való make-up újdonságok, amelyeket most Marine Vacth színészésznő mutat be a legújabb Chanel kampányban.


Marine Vacth a kampányfilmben és a fotókon is nagyot alkotott (igaz, nem az első közös megmozdulása a Chanellel), itt némiképp diszkrét és titokzatos „szerepet játszik”, mindezt olyan sminkekben, hogy boldogan viselnénk őket napszaktól és alkalomtól függetlenül is.

Maga a Chanel Les Beiges legújabb szériája sem okoz csalódást, a vonal értékeit most is precízen hozza, természetes, letisztult szépségű, egészséges ragyogást biztosító dekorkozmetikumok szépítik meg a tavaszi újdonság-felhozatalt, összesen négy termékkel: Les Beiges Water-Fresh Tint alapozó, Les Beiges Natural szemhéjpaletta, Les Beiges Healthy Glow ajakbalzsam.

A jelszó ezúttal a szabadság, ami ez esetben főképp a bőr szabadságát jelenti, imitálva a tiszta arcbőrt, meghagyva, és fokozva a természetes ragyogását az arcunknak. Levegős formulák, könnyed textúrák, ezt ígéri Lucia Pica, a Chanel nemzetközi kreatív make-up dizájnere, aki ezúttal a mikrofluid (vizesen friss hatást adó) technológiát dekorkozmetikum téren is bevetette.

A kollekciót hivatalosan március elsején vezette be a Chanel.

Fotók: Chanel.com