Zendaya lett a Lancôme új nagykövete

2019. március 14.
A Lancôme nagyköveti gárdájaban egészen fiatal és egészen tehetséges színész-énekesnőt üdvözölhetünk, ugyanis a francia márka Zendaya Colemant kérte fel új arcának.


A 22 éves Zendaya Julia Roberts, Kate Winslet, Isabella Rossellini, Penelope Cruz, Lupita Nyong’o, Lily Collins és Taylor Hill után csatlakozik a Lancôme nagyköveti csapatához.

A több mint 54 millió social media követőjével, Zendaya az egyik legbefolyásosabb és legjelentősebb fiatal, aki nem mellesleg arra is használja a hangját, hogy népszerűsítse az oktatást, valamint a pozitív gondolkodást generációja körében.

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan márkát képviselhetek, mint a Lancôme, és ezáltal csatlakozhatok a hihetetlenül ikonikus nagykövetek köréhez” – nyilatkozta Zendaya.

Feltörekvő tehetség

2017-ben Zendaya szerepelt a Marvel Pókember: Hazatérés című filmben, Tom Hollanddel és A Legnagyobb showmanben Hugh Jackman és Zac Efron oldalán. 2018-ban az Apróláb animációs filmben kölcsönözte a hangját és énekelt.

2019 nyarán Zendaya az HBO A24 sorozat Euphoria vezető szerepét veszi majd át. Ezen kívül megmarad MJ szerepében a Pókember: Idegenben című filmben. A színészeten kívül a divatiparban is meghatározó a neve. A leghíresebb nemzetközi magazinok címlapjain pózol, miközben rendszeresen megfordul a vörös szőnyegen is.