Szőkéknek szentelt szériával erősít a Kérastase

2019. április 09.
A márka olyan öttagú termékcsaláddal jött ki, amely kifejezetten a szőkített és melírozott frizurák igényeire válaszol. Nem is akárhogy!


Manapság egyre nagyobb az igény a szőke, illetve a szőkített frizurára, részben az új festési technikáknak – pl. balayage, ombre, melír – részben pedig a szőke hajszín erejének, és folyamatos népszerűségének köszönhetően.

Rengeteg nő az életében legalább egyszer komolyan elgondolkodik azon, hogy szőkévé festesse a frizuráját, hiszen a gyönyörű és egészséges szőke haj azonnal magára vonja a figyelmet. Viszont a haj világosítása megterhelő lehet a frizura számára, a hajszálak megsérülhetnek, aminek száraz tapintású, fénytelen frizura a következménye.

A szőke hajszínnek rengeteg árnyalata létezik, viszont egy dolog közös bennük: a szőke haj különleges ápolást igényel. Éppen ezért már rengeteg speciális termékkel óvhatjuk a szőkített hajunkat, sőt, egy-egy márka speciális vonalat is „szentel” a témának. Utóbbiak közé sorakozik fel a Kérastase új Blond Absolu termékcsaládja, amely nem csak ápolja és regenerálja a sérült hajszálakat, hanem egyúttal a tökéletes szőke színt is segít megőrizni.

A kétféle hajfürdőből, hajápoló tejből, szérumból és pakolásból álló sorozat épp időben köszöntött be a meleg évszak beállta előtt. Amellett, hogy lila és kék pigmentekkel tartja karban a szőkített tincseinket, elképesztő illattal is kényeztet, formulájából pedig nem hiányzik a hialuronsav és az antioxidánsok sem.