A legzseniálisabb szépségkütyük, amiket mi is elfogadnánk

2019. május 07.
2019-re nemcsak a telefonunk és az óránk, de a szépségkütyüjeink is okosabbak lettek. Nem melepő hát, hogy ezekhez is dukál egy-egy személyre szabható applikáció, amellyel felturbózhatjuk eddigi rutinunkat. Minden területre van hiperokos és megbízható alternatívánk, amely külleme és tudása alapján is olyan, mintha a jövőből került volna elénk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HiMirror (@himirror_us) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2019, időpont: 3:39 (PDT időzóna szerint)


Tükröm, tükröm..
A HiMirror új szépségkütyüje, a HiMirror Mini három fő lépésből alakítja ki a lehető legegészségesebb bőrápolási rutint. Először megfigyeli a bőr állapotát, majd a memóriája segítségével elhelyezi a kapott adatokat egy időgörbén, végül pedig mindezek tükrében a weben megkeresi a bőrünk aktuális állapotához legjobban passzoló csodaszert. A legádázabb ellenségeinket is elemzi, úgymint a pattanásokat, a pórusokat, a ráncokat és a sötét karikákat. Célja, hogy segítségével napról napról kellemesebb legyen a nem okos tükrökbe is belepillantanunk.
(119 USD)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

H i L i f e (@hilife.rs) által megosztott bejegyzés, Ápr 9., 2019, időpont: 12:23 (PDT időzóna szerint)

Tudatos tisztítás
A világ legnagyobb beauty techcége, a Foreo új és innovatív terméke, a LUNA fofo az első mobilapplikációval használható arctisztító készülék. Speciális érzékelői segítségével egyedi bőrdiagnosztika után személyre szabott arcápolási rutint alakít ki, amelynek segítségével eddig soha nem tapasztalt szintre emelhetjük a bőrápolásunkat. Ez a minimalista designnal rendelkező eszköz nemcsak szép, hanem praktikus és higiénikus is.
(29 999 Ft)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BeautyAnalytics.ru (@beautyanalytics.ru) által megosztott bejegyzés, Jan 24., 2018, időpont: 9:58 (PST időzóna szerint)

Professzionális bőranalízis
Eddig csak utópisztikus filmekben láthattunk a Neutrogena Skin360 Scannerhez foghatót. Az okostelefonra húzható szépségkütyü tényleg úgy működik, mint egy szkenner: egyénre szabottan elemzi a bőr állapotát, majd személyes tanácsokkal segít minket a tudatos arcápolásban. Méri a bőrünk nedvességtartalmát, figyeli a ráncainkat és a pórusainkat is. A készülék a 6S-től az X-ig minden iOS telefonnal párosítható.
(59,99 USD)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ZIIP BEAUTY (@ziipbeauty) által megosztott bejegyzés, Máj 3., 2019, időpont: 11:42 (PDT időzóna szerint)

Kényeztető luxus
Az Instagram egyik legnagyobb szépségápolási sztárja, a Ziip Beauty úttörő a témában. Ez a luxusgép úgynevezett intelligens energiával, nanotechnológiával serkenti a bőr kollagén- és elasztintermelését, így a változást sejtszinten indítja be. Tökéletes formatervezés jellemzi: kézbe illik, alkalmazkodik az arc és a nyak görbéihez – a hatása pedig páratlan. A hozzá kapcsolható applikáció tutorial videókkal segíti a professzionális eszközhasználatot.
(ziipbeauty.com 495 USD)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Denina Mártin (@deninamartin) által megosztott bejegyzés, Nov 14., 2017, időpont: 12:47 (PST időzóna szerint)


Intelligens fogmosás
Bármennyire is igyekszünk, a manuális fogmosás sosem lehet olyan alapos, mint az elektromos fogkefével végzett. Nem beszélve arról, amikor egy képernyőn azt is figyelhetjük, mely területek vannak még hátra! A Philips Sonicare DiamondClean Smart szónikus fogkeféje egy applikáción keresztül személyre szabott tanácsokkal lát el fogmosás közben, és emellett 5 módban, 3 intenzitással segíti a szájhigiéniát, valamint intelligens segítséget nyújt a problémás területek ápolásában is.
(127 900 Ft)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Grooming Clinic (@groomingclinic) által megosztott bejegyzés, Márc 3., 2019, időpont: 3:57 (PST időzóna szerint)

Okosmaszkok gyöngye
A legintenzívebb szalonkezelések hatékonyságát ma már akár haza is vihetjük Dr. Dennis Gross Faceware pro okosmaszkjának segítségével. Ez a művészi szépségű, FDA-minősítésű kiegészítő (FDA= élelmiszerbiztonsági és gyógyszeripari hatóság ) LED technológiájának segítségével mindössze 3 perc alatt kisimítja a ráncokat és baktériummentesíti a problémás, pattanásos bőrt.
Az aknés bőr már pár nap után láthatóan szebb, két hét alatt csökkennek a ráncok is, és a rendszeres használattól arcbőrünk feszesebbé válik.
(435 USD)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

La Roche-Posay USA (@larocheposayusa) által megosztott bejegyzés, Nov 21., 2018, időpont: 8:56 (PST időzóna szerint)

Szuperszenzor
Az egészséges bőr egészséges szokásokkal kezdődik – vallja a La Roche Posay. A márkának ezt a törekvését legjobban a jövő technológiáját használó My Skin Track UV bizonyítja. Ez az aprócska szenzor akár nyakláncként is hordható, így stílusosan figyelmezteti viselőjét az aktuális UV-sugárzás hatásaira, a szennyeződés, a pollenek, hőmérséklet és a páratartalom mértékére. Ráadásul a szuperokos kis UV-szenzor teljesen akkumulátormentes, így bárhova, bármikor magunkkal vihetjük.
(59,95 USD)

Formázózseni
Aki hajvasalót használ, tudja, milyen érzés egész nap azon aggódni, vajon kihúztuk-e a konnektorból az eszközt. A Glamorisher applikációs hajvasalójával többek között ezt a pánikot is kiküszöbölték: a Bluetooth Straightener segítségével ugyanis egy gombnyomással, a mobilunkról is kikapcsolhatjuk a terméket, ha szükséges. A szalonminőségű formázó nemcsak letisztult vonalvezetésével, hanem a 15 másodperc alatt felmelegedő Sensational Sensor Plate technológiájával is belopta magát a szívünkbe: a haj hosszától, jellegétől és aktuális állapotától függően maga állapítja meg az ideális hőfokot.
(130 GBP)

Forrás: Marie Claire Beauty Extra, április