Hátizsákban elférő mini szépségkütyü fesztiválszezonra

2018. július 06.
Hivatalosan is beköszöntött a fesztiválszezon, az egyik kedvenc, innovációbajnok svéd szépségmárkánk pedig zseniális, mini arctisztítóval állt elő a poros nappali koncertek és a sárban áttáncolt éjszakák csúcsidőszakára.

Fotó: Foreo Press

Vibrál a levegő, fesztiváltól fesztiválig számoljuk a napokat, új barátságokat kötünk, új szerelmek szövődnek. Szóval tagadhatatlanul itt a fesztiválok ideje, ahol ott akarunk lenni és szimplán jól akarjuk érezni magunkat. A FOREO újdonságával a túlélési készletünkben helyet kaphat az otthoni szépségrituálénk fontos eleme, egy bombabiztos arctisztító készülék is. A nagy testvér egy évvel ezelőtti nagy durranása után itt a Luna mini 2. Az apróbb verzióban készülő arctisztító készülék, természetesen szintén kiváló tisztítási élményt nyújt, mindezt okos és praktikus dizájnba csomagolva. A T-Sonic ™ tisztító rendszer apró pulzálások segítségével megtisztítja a bőrt, eltávolítva a szennyeződések és a sminkmaradványok 99,5% -át. Az elhalt hámsejteknek is búcsút inthetünk, így könnyebben szívódnak fel a bőrápoló készítmények. A Foreo arctisztítója csökkenti a látható pórusokat, így finomabbá válik bőrünk textúrája.

A Luna mini 2 kompakt (47 490 Ft) formájának köszönhetően minden neszesszerbe, fesztiválhátizsákba befér, mégis hatékony eszköz a nyári parti roadshow ideje alatt, hiszen 1-1 perces reggeli és esti használattal rendben tarthatjuk igénybe vett bőrünket. Igazi hiánypótló szépségketyere a nyári szezonban!