Visszahozza a PAC-MAN korát az új luxusparfüm

2019. május 23. |
Central Médiacsoport Zrt.

Kicsi, kerek figura, egyenes vonalakban mozog és megeszik minden golyót, ami az útjába áll. A PAC-MAN rajongóinak most a Paco Rabanne márka hoz el egy különleges kiadást…

A kis sárga, gömbölyű figura, nagy háromszög szájjal most a paco rabanne rajongókat is játékra készteti. A „legmerészebb” parfümmárka híres arról, hogy szeret kísérletezni, legújabb projetjük pedig most egészen a PAC-MAN-éráig nyúlik vissza.


A parfümcég 1 Million és Lady Million illatai most egyesítették erőiket a retro játékok jelképével, ezzel pedig az utóbbi idők egyik legjelentősebb és minden bizonnyal a legátütőbb együttműködése született meg az új limitált kiadással.


A hamarosan tableten és okostelefonon is elérhető A MILLION X PAC-MAN játékkal még tovább mehetnek az illat- és játékrajongók. A gyűjtői kiadások májustól kaphatóak természetesen az új limitált kiadások megegyeznek az eredeti Lady Million és 1 Million illatokal (Paco Rabanne 1 Million Pacman, EDP, 100 ml 30 000 Ft, Paco Rabanne Lady Million Pacman, EDP, 80 ml 33 700 Ft) illatokkal.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Eke Angéla szépségtitkai arcápolás

Eke Angéla szépségtitkai

Fodrászpárbaj: Lázár Joci & Szabados Iréne fodrász

Fodrászpárbaj: Lázár Joci & Szabados Iréne