Visszahozza a PAC-MAN korát az új luxusparfüm

2019. május 23.
Kicsi, kerek figura, egyenes vonalakban mozog és megeszik minden golyót, ami az útjába áll. A PAC-MAN rajongóinak most a Paco Rabanne márka hoz el egy különleges kiadást…

A kis sárga, gömbölyű figura, nagy háromszög szájjal most a paco rabanne rajongókat is játékra készteti. A „legmerészebb” parfümmárka híres arról, hogy szeret kísérletezni, legújabb projetjük pedig most egészen a PAC-MAN-éráig nyúlik vissza.


A parfümcég 1 Million és Lady Million illatai most egyesítették erőiket a retro játékok jelképével, ezzel pedig az utóbbi idők egyik legjelentősebb és minden bizonnyal a legátütőbb együttműködése született meg az új limitált kiadással.


A hamarosan tableten és okostelefonon is elérhető A MILLION X PAC-MAN játékkal még tovább mehetnek az illat- és játékrajongók. A gyűjtői kiadások májustól kaphatóak természetesen az új limitált kiadások megegyeznek az eredeti Lady Million és 1 Million illatokal (Paco Rabanne 1 Million Pacman, EDP, 100 ml 30 000 Ft, Paco Rabanne Lady Million Pacman, EDP, 80 ml 33 700 Ft) illatokkal.