Odáig vagyunk a művészi virágos manikűrtrendért

2019. június 19.
A virágos manikűrtrendek nem számítanak újdonságnak a körömrajongók körében. Idén nyáron azonban még az eddiginél is kifinomultabb és művészibb lett ez a trend.

Nyáron egy időre elfelejtjük a klasszikus mély manikűröket, és a helyüket vidám színek vagy pasztellárnyalatok váltják fel. Idén azonban nem kell ennyivel megelégednünk! Akár a csendéletek romantikáját is kérhetjük a körmünkre, hiszen újra trendi a nyári lenge ruhákról ismerős virágos körömtrend.

Még mindig hódít a negatív tér manikűr trendje, ezúttal azonban a vonalak és absztrakt foltok helyett virágokkal. Kérhetünk egyszínű vagy akár tarka virágoscsokrot is az áttetsző manikűrünkre, arra azonban ügyeljünk, hogy vagy csak egy ujjunkat, vagy csak minden körmünk tetejét, alját, oldalát díszítse minta, hiszen ha túlzásba visszük, könnyen az ellenkező hatást tudja kiváltani a trend.

Tovább tompíthatjuk a virágos trendet, ha alapnak nem harsány színt, hanem nude vagy fehér árnyalatot választunk. Kombináljuk egyszerű, nude ruhákkal a teljes összhang kedvéért, de akár menyasszonyok is kérhetnek a nagy napra ilyet – persze visszafogottabb verzióban. Tóparton, fesztiválszezonban, de akár még munkahelyre is megfér ez a művészi, kicsit sem unalmas körömdekorációs stílus.

5 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest