A rúzs, amely ékszerszerűen szikrázik a szádon

2019. június 25.
Nem is olyan régen a Gucci álomszép „köntöst” viselő rúzsait mutattuk be, de ezúttal egy olyan újdonságot mutatunk be nektek, ahol maga a rúzs, nem pedig a tok néz ki úgy, mint egy valóságos ékszer.

A Gucci ragyogó új rúzsai után a az Artdeco is emelt egyet legújabb termékével a nyári ajakszínező-kínálat fényén. A márka Make Up Your Sunset Stories nyári kollekciója számos a pozitív életérzést és a naplemente lenyűgöző színeit hozó sminkterméket sorakoztat fel, a narancs, a piros és az intenzív pink köntösbe bújtatott szépségek közül pedig egyértelmű kedvencünk az Artdeco Lip Jewels (6390 Ft) néven futó, szikrázó színű rúzs.

„A közösségi platformokon minden picit jobban mutat, mint a valóságban. De ez nem vonatkozik a Lip Jewels ajaktermékre” – ígéri a márka, azt jósolva, hogy a szikrázó fedést ígérő rúzs csillogó textúrájával hamar a beauty guruk nagy kedvence lehet. Tény, hogy a glitter borítású rúzs pillanatok alatt felhívja a figyelmet ajkainkra, főleg ha a bevállalósabb, Pink Positive árnyalatot választjuk.

Extra funkció

Intenzív ragyogásának köszönhetően maga a rúzs egyébként tökéletesen funkcionál szemfestékként is. Ha korábban nem is mertél variálni hasonló praktikákkal, ezzel az árnyalattal, csillámlási faktorral érdemes elkezdned, vagy legalább kipróbálnod. Kenj egy picit az ujjbegyedre, majd tapogasd el a szemhéjadon.