A ruhák után már rúzst is árul a Zara

2018. december 06.
Egy ideje rebesgették már, de pár napja hivatalos, különleges rúzs-kollekciót dob piacra a Zara. A szettben, és külön-külön is megvásárolható sminktermékek egyelőre csak online érhetők el.

Forrás: Zara

Végre betekintést nyerhetünk a spanyol divatóriás új projektjébe. Divat téren abszolút a kedvencek közt szerepel, így kíváncsiak voltunk, milyen sminkvonallal áll elő a make-up téren újonc Zara. A márka az advent idejére időzítette a megfizethető sminktermék kollekciót, amelyben összesen 20 matt ajakrúzs szerepel.

A színskálán a klasszikus piros mellett a tökéletes nude és a cuki rózsaszín is helyet kapott. A matt szépségek megtervezésekor állítólag inspirációs forrásként maga a brit sminkmester és make-up ikon, Path McGrath lookjai szerepeltek, amelyeket a spanyol divatcég őszi-téli kampányához készített.

A 12, Ultimatte néven futó árnyalat formulája hagyományos, matt rúzs, míg a maradék nyolc folyékony, könnyen kezelhető textúrájú rúzs, mégpedig intenzív hatású finish-sel. A rúzskollekció darabjait külön, de egyben is megvehetjük, utóbbit az Ultimate Trio Set lip kitben, amely egy hagyományos és egy folyékony rúzsból, szájkontúr ceruzából, és make-up táskából áll.

A december 5-én debütáló rúzsok egyelőre kizárólag a Zara angol oldaláról elérhetőek, darabonként pedig mintegy 14 dollártól kezdődik az áruk. Plusz jó hír, hogy a márka „elsődleges bevezetésként” hivatkozik a matt rúzsokra, vagyis még akár újabb sminktermékekre is számíthatunk tőlük a közeljövőben