A Wu-Tang Clan rúzskollaborációval tér vissza

2018. november 07.
Már most óriásit szólt az a beauty kollaboráció, amely mögött szinte minden vállalt, és titkos rap-imádó kedvence, a Wu-Tang áll…

Lassan 30 éve, hogy bevették New York-ot, majd az egész világot, legalábbis zenei téren. Nemcsak slágerekkel futottak nagyot, több téren is kipróbálta magát, és porondra állt a Wu-Tang Clan, láthatunk tőlük már ruházati vonalat, de utcai harccal kevert videojátékot is.

Most a Milk Makeup mögé, pontosabban mellé beállva jöttek ki egy Wu Tang Clan rúzskollekcióval. A szériában összesen nyolc árnyalatban kínálnak a rúzst, remek, pontosabban dögös megjelenéssel (szinte luxus színvonalra hajazó, fekete-arany szettbe bújtatva).

Az új rúzsok ára 55 dollár. Az új Wu-Tang x Milk Makeup Lip Color nevet viselő dekorkozmetikai vonal persze nemcsak a Wu-Tang miatt különleges, a tartalmára is igyekeztek figyelni, hogy kellő erővel lássák el a 21. század nőjét. Tele van antioxidánsokkal, de a lótuszvíz, ginseng, cseresznyevirág triója is felvértezi a szabadgyökök ellen, és táplálja a “Wu harcosnők” erejét.
wu-tang clan