Holisztikus szépség-workshop Peonillával és Liluval

2019. augusztus 05.
Holisztikus beauty rajongók figyelem, kedvenc beauty bloggerünk, Peonilla és a Food Therapy Market szervezésében egy izgalmas workshopot tartanak Lilu részvételével augusztus 17-én 10 órától, ahol megtanulhatod a természetes bőrápolás alapjait.

Szépségbloggerünk Peonilla „Természetes Szépségápolás Workshop” néven tartott rendezvényén Lilu a vendégek sorát erősíti majd, így egy igazán exkluzív szépség csapattal találkozhatnak a holisztikus beauty szektor rajongói.

Programsor

A 3 órás workshop alatt megtanulhatod a legfontosabb alapelveket, tényeket és tévhiteket, green beauty praktikákat és azt is, hogy milyen ételeket érdemes és milyen ételeket nem érdemes fogyasztanod a szépséged érdekében.

A Food Therapy Market szuperélelmiszereiből és egészséges alapanyagaiból olyan finomságokat kóstolhatsz majd, melyek belülről szépítenek. A workshop gyakorlati részében pedig arcpakolásokat, testradírokat készíthetsz, amiket haza is vihetsz magaddal. Emellett Peonilla bevezet a gua sha és jade roller arcmasszázs alapjaiba is, mellyel hatékonyan vitalizálhatod arcbőrödet. Hab a tortán, hogy minden résztvevő ajándék goodie bag-et kap, teljes termékekkel a Food Therapy Market jóvoltából.

A bevállalósak természetesen már a helyszínen kipróbálhatják a saját maguk készítette arcpakolást.

Mennyibe kerül?

Early bid jegy augusztus 7-ig! – 12 000 Ft

normál jegy – 15 000 Ft

páros jegy – 22 000 Ft

Azoknak, akik barátnő, testvért vagy épp az anyukájukat is elhozzák, kedvezményesebb a jegyár.

További részleteket ITT találsz!