Luxus szépségtermékek kisbabáknak

2019. szeptember 04.
A hírességek egyik kedvenc „IT” szépségmárkája, a Barbara Sturm új vizekre evezett. A csecsemőknek kínálnak olyan luxus termékcsaládot, amely teljesen tiszta, és rengeteg értékes, ápoló összetevővel dolgozik a kicsik bőrének karban tartásán.

Dr. Barbara Sturm bőrgyógyász neve a nemzetközi szépségvilágban, azon belül is a bőrszépítés területén kifejezetten jól cseng. Victoria’s Secret angyalok, színészek tartoznak az állandó kliensei, vásárlói közé. Rosie Huntington-Whiteley, Elsa Hosk, Emily Ratajkowski, de Kourtney Kardashian is szeretik a saját Sturm-shopokon kívül a Nordstrom, a Net-a-Porter vagy a Harrods kínálatában is elérhető márka intenzíven ható, tiszta alapanyagokból készülő arckrémjeit, szérumait.

Az 50 font körül induló arckrémek nem tartoznak a kifejezetten pénztárcabarát választások közé, de a márka egy kifejezetten érdekes családdal is erősítette prémium palettáját. A babatermékekkel először tavaly előálló Barbara Sturm ma már egészen szép sorozattal kényezteti a legkisebb „ügyfeleket”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr. Barbara Sturm (@drbarbarasturm) által megosztott bejegyzés, Szept 2., 2019, időpont: 2:01 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charlotte Ronson (@charlotteronson) által megosztott bejegyzés, Máj 31., 2018, időpont: 8:27 (PDT időzóna szerint)


Apró kis piaci rés ugyan a babatermékek területe, de szakértők szerint kifejezetten nagy lehetőségekkel bír. A bőrgyógyász-plasztikai sebész éppen ezt a rést célozza meg a Baby & Kids Mini Molecular termékcsaláddal.

A dermatológiailag bevizsgált termékek hipoallergén, mentes babaápolók, és olyan összetevők erejére támaszkodnak a csecsemők érzékeny bőrének hidratálásában, kényeztetésében, megnyugtatásában, mint a körömvirág, kamilla, mandulavirág kivonat és a jojobaolaj.

Egy popsiápolót „már” 35 dollárért (kb. 11 ezer Ft) is megkaphatunk, egy több terméket is egyesítő szett pedig 225 dollárba (közel 70 ezer Ft) kerül a tiszta, gyengéd, minőségi alapanyagokra sokat adó márkánál.