Harry Potteres tintatartónak álcázott szemhéjtusa

2019. október 23.
A legmágikusabb karácsonyi szépségkalendáriumot állította össze a Boots drogérialánc. A kecses Harry Potter szemhéjtus csak az egyik gyönyörűség a Roxfort kastély díszítette dobozból.

Talán azt gondolnánk, hogy a Harry Potter őrületből 2019-ben sok mindent már nem lehet már kihozni, de ezt rendre megcáfolják a különböző cégek az olvadó csokoládé varázspálcákkal, vagy ahogyan a mostani példánk mutatja, mágikus szemhéjtussal, és a kalendáriumban sorakozó sok egyéb varázslatos szépítőszerrel.

Tinta vagy tus?

A nem kevesebb, mint 25 ajándékot rejtő rózsaszín papírdoboz egyik éke a gyönyörű sminktermék. Igazából pont úgy fest, mint egy hagyományos, kicsit minimál, finom kis tintatartó, és a hozzátartozó ékszerszerű penna. Az apró „írókészlet” azonban valójában egy nagyszerű sminkterméket rejt, amelynek tollra hajazó teteje gyönyörű rózsa-arany árnyalatban játszik, és lényegében ez a része az, amellyel precíz tusvonalat húzhatunk a szempillák tövébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Boots UK (@bootsuk) által megosztott bejegyzés, Nov 12., 2018, időpont: 12:16 (PST időzóna szerint)


Harry Potter neve varázsszónak számít az eladás terén is: tavaly is nagyon szép sikereket ért el vele a sok smink-megszállott kedvelt vadászterepének számító Boots, így idén még tovább bővítették a palettát ezzel a karácsonyi kiadással. Rúzsok, arany fürdőbomba, körömlakk, ajakbalzsam, Harry Potter-szemüveges szemtakaró, fürdő esszencia, és még sok egyéb termék került az adventi naptárba, amelyet november 4-ig találunk meg a polcokon (35 fontos áron), ha éppen a brit szigetországba látogatunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Potterhead in Taiwan (@iris.weasley) által megosztott bejegyzés, Nov 28., 2018, időpont: 6:21 (PST időzóna szerint)