Top 3 adventi szépségkalendárium

2017. november 27.
Már léteznek kalóriamentes adventi naptárak is! A következő három szuper kalendáriummal napról napra szépülhetünk, egészen szentestéig - extra kilók nélkül. Annyi biztos, hogy a nagy karácsonyi rohanásban biztosan szükségünk lesz a mini beauty termékek nyújtotta kényeztetésre...

1. L’Occitane adventi naptár

A francia szépségápolási márka a vásárlók kedvencei közül választott 24 darabot idén, amelyek az igazán lenyűgöző, rusztikus tájkép mögött bújnak meg, hogy napról napra meglepetést szerezzenek nekünk a karácsonyi készülődés közepette. A mini elő-karácsonyi meglepetések között tusfürdő, sampon, szappan, arc-, ajak és lábápoló, testápoló krém és tej is helyet kapott.
Ár: 15 490 Ft

2. The Body Shop Deluxe Adventi Kalendárium

A Deluxe Adventi Kalendárium 25 klasszikus és karácsonyi extra meglepetéssel felturbózott apróságot rejt magában. Nyuszis fejpánt, zuhanykesztyű, sminktermékek, test- és arcápolók, körömápolási termékek is nyitogatásra várnak a márka szuper csomagjában. Sőt, advent után sem ér véget a meglepetés, hiszen fergeteges karácsonyi kvízt is rejt a kalendárium. Ráadásul még pénzt is spórolhatunk a karácsonyi készülődéssel: az Adventi Kalendáriumban lévő termékek értéke összesen 51 350 Ft.
Ár: 33 990 Ft

3. Kiehl’s Advent Calendar 2017

A Kiehl’s idei adventi kalendáriumával biztosan pihe-puhává varázsolhatjuk a bőrünket karácsonyig. A maszkoktól a klasszikus krémeken át a kézápolásig mindent megtalálunk a készletben, hogy a következő évet teljesen megújulva kezdhessük. Ráadásul a termék dizájnra is a klasszikus édességnaptárhoz közelít, így egészen nosztalgikus hangulatban szépülhetünk decemberben napról napra.
Ár: £110