Top 3 adventi szépségkalendárium

2017. november 27. |

Már léteznek kalóriamentes adventi naptárak is! A következő három szuper kalendáriummal napról napra szépülhetünk, egészen szentestéig - extra kilók nélkül. Annyi biztos, hogy a nagy karácsonyi rohanásban biztosan szükségünk lesz a mini beauty termékek nyújtotta kényeztetésre...

1. L’Occitane adventi naptár

A francia szépségápolási márka a vásárlók kedvencei közül választott 24 darabot idén, amelyek az igazán lenyűgöző, rusztikus tájkép mögött bújnak meg, hogy napról napra meglepetést szerezzenek nekünk a karácsonyi készülődés közepette. A mini elő-karácsonyi meglepetések között tusfürdő, sampon, szappan, arc-, ajak és lábápoló, testápoló krém és tej is helyet kapott.
Ár: 15 490 Ft

2. The Body Shop Deluxe Adventi Kalendárium

A Deluxe Adventi Kalendárium 25 klasszikus és karácsonyi extra meglepetéssel felturbózott apróságot rejt magában. Nyuszis fejpánt, zuhanykesztyű, sminktermékek, test- és arcápolók, körömápolási termékek is nyitogatásra várnak a márka szuper csomagjában. Sőt, advent után sem ér véget a meglepetés, hiszen fergeteges karácsonyi kvízt is rejt a kalendárium. Ráadásul még pénzt is spórolhatunk a karácsonyi készülődéssel: az Adventi Kalendáriumban lévő termékek értéke összesen 51 350 Ft.
Ár: 33 990 Ft

3. Kiehl’s Advent Calendar 2017

A Kiehl’s idei adventi kalendáriumával biztosan pihe-puhává varázsolhatjuk a bőrünket karácsonyig. A maszkoktól a klasszikus krémeken át a kézápolásig mindent megtalálunk a készletben, hogy a következő évet teljesen megújulva kezdhessük. Ráadásul a termék dizájnra is a klasszikus édességnaptárhoz közelít, így egészen nosztalgikus hangulatban szépülhetünk decemberben napról napra.
Ár: £110

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra? new school of makeup

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra?

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai férfi illat

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai

A legcukibb húsvéti szépségboxok bőrápolás

A legcukibb húsvéti szépségboxok