A legszebb rézhajat villantotta a fiatal énekesnő

2019. november 08.
Az amerikai énekesnőtől, Halsey-től megszokhattuk, hogy nem erőssége az állandóság frizura téren. Legújabb hajviselete különleges, rezes színben játszik, tüzes, amely a leghidegebb napokat is átforrósítja.

Halsey szinte már minden létező frizurát kipróbált, volt már kopasz, ahogyan hosszú hajú is. Frizura téren a referenciái közt szerepel a szivárvány színű hajlenövés, a rózsa arany pixie, de csajos hosszú frizurával, sőt torzonborz félhosszúval, és röviddel is láthattuk már.

Legújabb dobásával azonban bennünket is meglepett: egy kifejezetten klasszikus, álomszép színű őszi árnyalatot választott. A hajfestés eredményeként vörös démonként néz vissza a nemrég posztolt debütáló fotóján. Halsey saját bevallása szerint már egy éve tervezte, hogy erre a rezes árnyalatra vált, amely egyébként a szezon egyik legmenőbb választása, és a „gyömbérsör” hajszínhez képest kevésbé vibráló.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

halsey (@iamhalsey) által megosztott bejegyzés, Okt 31., 2019, időpont: 5:40 (PDT időzóna szerint)


„Már azóta várok erre a hajfestésre, mióta egyszer Poison Ivy árnyalatra festettem a hajam. Eltelt egy év, és íme” – írt az énekesnő a poszt alá. A gyönyörű hajfestéssel egyébként a vörös szőnyegen az MTV EMA gáláján mutatkozott először.

A kifejezetten dögös, tüzes hatású árnyalat bombabiztos választás a hideg évszakban (sokkal visszafogottabb, mint a démoni Poison Ivy), egy csipetnyi pluszt adva a természetesebb vörös árnyalatnak. Egy fontos dolog van csupán, ha mi is beleszerettünk, és hajfestésre vállalkoznánk, mégpedig, hogy a fodrászunkkal előtte egyeztessünk. Fontos ugyanis, hogy valóban a mi bőrtónusunknak, illetve a szemszínünknek megfelelő árnyalat legyen.