Egy hajlenövés sem volt még soha ilyen szexi

2019. augusztus 29.
Az MTV Video Music Awards díjátadója zenészkörökben valóságos Oscar-gálának számít. Ennek megfelelően outfitek és sminkek terén is kitettek magukért a sztárok, de Halsey szivárványszínű hajlenövését senki sem tudta überelni.

Halsey igyekezett a legszínesebb jelenség lenni az idei, 2019-es MTV Video Music Awards vörös szőnyegén. A New Yorkban tartott gálán egy alig takaró narancs ruhát, és egy egészen meglepő frizurát viselt. „Mindig elég pucér, és elég stílusos vagyok” – mondta magáról korábban az énekesnő, aki szerintünk a leginkább kreatív hajmegoldás díját is kiérdemelné.

A mesterséges, de nagyon látványos, és kimosható „lenövés” mégsem csupán játék a színekkel, sokkal inkább egyfajta önkifejezési mód a frizurán keresztül. A 24 éves Halsey sokak szerint üzent a szivárványszínű, bevállalós hajtöveivel. A vállaltan biszexuális művész ugyanis nagy támogatója az LGBTQ közösségnek, és úgy látszik, a vörös szőnyeges hajtrendeket is tudja, ha nem is diktálni, de legalábbis annak állóvizeit megbolygatni dekadens frizuraválasztásaival. „A szivárványos hajfestés Halsey ötlete volt” – nyilatkozta fodrásza, Florido hajstylist, hozzátéve, hogy az énekesnő tényleg szeret kitűnni és szívesen nyúl nem hagyományos megoldások felé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

halsey (@iamhalsey) által megosztott bejegyzés, Aug 27., 2019, időpont: 8:11 (PDT időzóna szerint)

 

Ha kíváncsi vagy a VMA öt leglepőbb pillanatára, kattints IDE!

Fotó: Getty Images