A Critics’ Choice legszebb sminkje

2020. január 13.
Az idei Critics’ Choice gálára egyértelműen nem tudjuk rásütni az extremitás bélyegét, legalábbis a sminkek terén. A színésznők a 2020-as szezon átadójára klasszikus, szépen kivitelezett, de egészen középvonalas sminkekkel érkeztek, közülük a legizgalmasabb a ruha téren is nagyot dobbantó Zendaya volt.

A legtöbb a tegnapi 25. Critic’s Choice Awards átadó sztárruháit elemző portál az élénk fukszia Tom Ford “ruhája” kapcsán ír róla, pedig az Eufória fiatal színésznőjének a sminkje is megér egy misét. Tény, hogy a bevállalós outfittől sokak álla leesett, de a smink is felülmúlta az idén a biztos középútra szavazó nagy átlagot. A harcos stílust idéző ruhához ugyanis nem egy kontrasztos, nude smink párosult.

Zendaya sminkese felnőtt a feladathoz, és a ruhához passzoló, karakteres lookot készített. Ezzel szemben az est vendégei nagyrészt szolid, de makulátlanul kivitelezett sminkekkel pózoltak a vörös szőnyegen. A fotókat elnézve kicsit olyan érzésünk van, mintha a sztárok az Oscar-gálára tartogatnák a komolyabb energiákat, és a feltűnési vágyat.

Jennifer Lopeztől az évek óta megszokott színeket, árnyalatokat, kivitelezést láthattuk, míg Charlize Theron és Renee Zellweger az alkalmi trendnek megfelelő natúr sminket választott.

Christina Applegate színésznő

Akadt ugyan jó pár szájhangsúlyos választás is (ezek közül egyik kedvencünk Christina Applegate-é), a füstös sminkek közül pedig Megan Hilty-é volt ötcsillagos.

Megan Hilty színésznő

De lássuk, mi mindentől lett Zendaya sminkje (szerintünk) a gála legizgalmasabb indulója!

Színek, játékosság, mesteri fények-árnyékok az arcon. A look biztosan nem egy negyedórás munka eredménye, minden elemében pontosan megtervezett, és kivitelezett teljesítmény. Szépen eligazított, de nem megrajzolt szemöldök, visszafogott, halvány rózsaszín rúzs ad teret a szemhangsúlynak, valamint a látványos pinkes pírnek. A csábos tekintet elsősorban a vízvonal fekete ceruzával való kihúzásának, és a drámai, fekete pilláknak köszönhető. A kontrasztoktól nem félő színésznő és sminkese a sok fekete, plusz a barna szem mellé egy élénk pink szemhéjpúdert választott, természetesen olyat, ami az extrém ruha színéhez is tökéletesen passzol.

Fotó: Getty Images