Újabb 3 parfüm érkezik az Yves Rocher parfümkollekciójába

2020. január 22.
Kilencre bővült az Yves Rocher La Collection nevű illatcsaládja. A szeptemberi debütálás után máris itt egy komoly csapatbővítés.

Az Yves Rocher 2019 őszén jött ki első, a természet által inspirált parfümkollekciójával, amit akkor frissen, melegen be is mutattunk. A La Collection sorozat összesen hat taggal sorakozott fel (100 ml 15 900 Ft), amelyek között virágos, fás, érzéki vaníliás, gyümölcsös és keleties illatok is szerepelnek.

A hat illat önmagában is figyelemre méltó egy sorozaton belül, de az Yves Rocher csavart még egy nagyot a maximalizmus-faktoron, újabb három érzéki parfümmel gazdagítva a kollekciót idén januárban.

Az eddig megjelent természetes, főképp virágos illatok mellé a Sable Fauve, Nouveau Genre és Autour de Minuit parfümök sorakoznak fel, roppant nőies, intenzív, csábító illatjegyekkel, a tonkabab, írisz, és a pacsuli ellenállhatatlan illatával.

Zöld háttér

Az Yves Rocher célja, hogy a parfümjeik ne károsítsák a környezetet, éppen ezért az új kollekció legalább 87 %-ban ellenőrzött forrásból származó, természetes eredetű alapanyagokat tartalmaz. A környezetre gyakorolt hatások csökkentése érdekében illatiakat környezetkímélő módon helyileg, Bretagne-ban állítják elő, teljes mértékben újrahasznosítható üvegcsékbe csomagolva.