Penelope Cruzt csak szeretni lehet a Lancôme új parfümkampányában

2020. január 21.
Ígéretes új parfümmel jött ki a Lancôme az új évtizedet ünnepelve, melynek a középpontjában az érzékiség és elegancia áll. Ennek megfelelően a Lancôme La Nuit Trésor Nude videójának arcaként Penelope Cruzt láthatjuk. Imádnivaló és gyönyörű a videó képkockáin, ahol még egy könnycsepp is kicsordul…

A Lancôme nagyot dobbant La Nuit Trésor Nude EDT illatával, hiszen nem csak a külseje különleges (a legtitokzatosabb és legértékesebb, fekete gyémántot idéző üvegbe rejtették az illatot).

„Minden arcát megmutatja a magával ragadó rózsa, ha napfény vetül rá.” – áll a sajtóanyagban, mindez pedig tökéletesen igaz nemcsak a parfümre, hanem a márka által nemrég bemutatott videóra is, amelyben Penelope Cruz mosolyog, libben, és egy könnycseppet is elejt…


A La Nuit Trésor Nude tényleg egy gazdag, „gyönyörű” parfüm lett, csupa-csupa virágos, szerelmes jeggyel, ritka, minőségi összetevőkkel, így érdemes letesztelnünk, ha már tavaszra keresünk érzéki illatot.

 Érdekes, hogy egyes külföldi website-okon már el is kapkodták az illatújdonságot, de a magyar drogériák (Douglas, Müller, Marionnaud) polcain most debütáló parfümöt itthon biztosan beszerezhetjük. Ami az illat árazását illeti, az ajánlott fogyasztói ár a 30 ml esetében 18 900 Ft, míg az 50 ml 24 500 Ft, a 100 ml pedig 35 900 Ft.