A szezon legédesebb télszépítő kollekciója

2020. január 16.
Mézédes kollekcióval int be a télnek az Avon Encanto Charming családja. Az izgalmas, édes jegyeivel már a tavaszt is megidéző sorozatban a kölni mellett tusfürdő, testápoló, testpermet és kézkrém is helyet kapott.

Ha tél, akkor édes vagy fűszeres illatok, legalábbis a szépségmárkák háza táján ez a jellemző, és állandó trend. Az Avon a tél második felére tartogatott nagy dobása, az Encanto Charming kollekció azonban a színes virágos, friss gyümölcsös jegyekkel (édes ananásszal, lédús szederrel és pikáns szantálfával) már a tavaszt idézi meg.

Egy egész sor kapcsolódó, kényeztető szépségtermék sorakozik fel a most kiadott Encanto Charming kölni mellé, amelyet világhírű parfümőrök csapata kreált meg úgy, hogy megédesítse a tél legnehezebb, legszürkébb és leghidegebb napjait is.

A kiegészítő családtagok között a kölni mellett találunk egy könnyű, bőrfrissítő testpermetet, egy tusfürdőt, de bőrápolót is. Az illatosított hidratáló tusfürdő gyengéden tisztítja és kondícionálja bőrünket anélkül, hogy kiszárítaná azt, míg az illatos hidratáló és bőrnyugtató fürdő- és testolaj gyorsan beszívódva kisimítja és kényezteti bőrünket. Bónuszként a márka még egy hidratáló kézkrémmel is kiegészítette a kollekciót, amely selymesen puhává varázsolja kézfejünket.