Álomszép couture parfümmel jött ki a Givenchy

2020. február 03.
Haute couture modellekről nem csak a divat szekciónkban adunk hírt. A „magas szabászat” legújabb gyöngyszemét ezúttal a Givenchy állította pályára, mégpedig parfüm téren!

2020-ban szebbnél-szebb alkotásokat láthattunk haute couture téren a kifutókon, mostani cikkünk főszereplője azonban nem épp egy 90-60-90-es, „hagyományos” szupermodell. A Givenchy által frissen bemutatott, limitált kiadású szépség nem más, mint a L’Interdit Eau de Parfum Couture Edition 2020, amely haute couture bemutatókra kívánkozó alkalmi outfitben áll elénk és a drogériák polcaira. Az illat lényegében a francia luxusmárka ikonikus termékének, a L’Interdit Eau de Parfum-nek az új Couture kiadása, vagyis illat téren a megszokott kedvencre ruházhatunk be (50 ml, kb. 31 850 Ft), csak éppen nagyestélyis üvegben.

A fekete csipkemotívummal díszített parfümös üveggel a Givenchy egyik legkedveltebb anyaga előtt tisztelegnek. A csipke ugyanis mindig a divatház kreációinak jellegzetessége volt, mióta 1952-ben Hubert de Givenchy megalapította a márkát.Egészen pontosan kifinomult szövésű calais-i csipke jelenik meg ezen a csodás limitált kiadású terméken, mégpedig az üvegre gravírozott formában. Hab a tortán a mostani hír esetében, hogy a limitált kiadás mellett egy L’Interdit Hairmisttel, azaz hajpermettel is kijött a brand.