Januárban két limitált szériás csúcstermékkel jön a Chanel

2019. december 06.
A francia luxuscég két ponton is frissít, mégpedig egy-egy limitált szériás új taggal. A január 15-étől elérhető újdonságok egyike egy illattoll, a másik pedig a Chanel Chance hajolaj.

Szinte minden márka az aktuális karácsonyi kiadásaira fókuszál, de a Chanel háza táján azért van már izgalmas januári újdonság is, amiről már most lehet beszélni. Sőt, érdemes is. A két újdonság abszolút a praktikus kategóriában indul, mindkettő retikül-kompatibilis és diszkrét kivitelezésű, mindezt azért, hogy a kedvenceink tényleg egész nap elkísérhessenek minket.

A limitált kiadású termékek egyike egyike a travel-size formátumú Chanel Chance parfümtoll, amely a táskában a hétköznapokon, és a reptéri vizsgálatoknál is megállja a helyét. Csak annyi a dolgunk, hogy a kupakot levéve a toll fejét a bőrünkhöz érintjük, és máris magunkon érezhetjük a kedvenc illatunkat.

Januárban két limitált szériás csúcstermékkel jön ki a Chanel

A márka közleménye szerint négyféle illatban írhatjuk majd el: Chanel Chance, Chanel Chance Eau Fraiche, Chanel Chance Eau Tendre és Chance Eau Vive.

A másik újdonság egy kifejezetten lágy és finoman virágos, gyümölcsös illatú apró hajolaj, amely egyszerre ápolja, és illatosítja a tincseinket.  A Chance Eau Tendre hajápoló termékben jojoba olaj is helyet kapott, puha, fényes és könnyű tincseket ígérve. Azt, hogy az itthoni boltokban pontosan mikor is lesz kapható, nem tudjuk, de nemzetközi szinten egyelőre a január 15-ét jelölte meg a Chanel a debütálás napjaként.