Minden, amit tudni akartál Victoria Beckham új szérumjáról

2020. február 07.
Alig néhány napja mutatta be új luxusszérumát Victoria Beckham az Instagramon, és máris óriási a hype körülötte. Megnéztük, mit tud a 64 000 forintba kerülő clean beauty termék.

A Cell Rejuvenating Power Serumról szinte ódákat zeng maga az alkotó is. Victoria Beckham a profilján közétett videóban lelkesen meséli, hogy a szérum lényegében csodát tett a bőrével. A 210 $-ba (64 000 forintba) kerülő clean beauty termékről Victoria azt vallja, hogy a legjobb szérum, ami csak az ember kezébe kerülhet.
“A használatával látom a különbséget a pórusaimon, elsősorban az orrom környékén, de a szemkörnyéki apró ráncoknál is. Simább lett tőle a bőröm, de imádom azt is, hogy olyan friss ragyogó lesz tőle az arcom.”

A kijelentés talán elsőre kicsit szerénytelennek tűnhet, de a termékleírás szerint tényleg komoly technológia áll az újgenerációs szérum mögött. A magas árért cserébe kompletten megújuló bőrt, a bőr védelmét fokozó formulát kapunk, ultrahatékony hatóanyagokkal dúsítva. Emellett úgy fejlesztették ki, hogy védjen a kék fény és a környezeti szennyezések káros hatásai ellen, segítse a bőr barrier funkcióját, miközben csökkentse az arc vörösségét és fokozza a ragyogást.

Az új szérumot a híresség legnagyobb fia, Brooklyn Beckham is lelkesen promózza, Instagramon nemcsak megosztva, hanem azt is kijelentve, mennyire büszke az édesanyjára.

A clean beauty elvárásoknak megfelelő szérum természetesen hipoallergén, tökéletes érzékeny bőrre is, emellett illat-, alkohol-, glutén-és szilikonmentes.

Az egykori Spice Girlsnek ez az első széruma a neve alatt futó szépségbrandjében, igaz, nem az első arcápoló terméke. Tavaly novemberben ugyanis már piacra dobott egy ápoló primert, természetesen ugyancsak luxus kategóriában. Ennek formuláját – ahogyan a mostani szérumét – szintén a híres német orvos-biológussal, Augustinus Baderrel együttműködve fejlesztette ki.

Fotó: Getty Images