Victoria Beckham saját luxus szépségmárkát indít

2019. február 19. |

A brit divatikon eddig főleg a zene és a fashion világában tette le a kézjegyét, de sokan már nagyon vártuk, hogy saját szépségbrandet is alapítson. Állítólag még idén debütál az új márka, a Victoria Beckham Beauty.

Victoria Beckhamnek nem ez az első lépése a dekorkozmetikumok piacán, hiszen korábban már volt egy nagyon gyümölcsöző és nagyon látványos együttműködése az Estée Lauder vállalattal is.

Sajtóközleményében Victoria most azt mondta, saját márkájánál bővül a spektrum. “Egyszerre szeretnék gondoskodni a nőkről kívülről, és belülről, ellátva őket a legfontosabb smink-, bőrápolási, illat, és wellness termékekkel, amelyekre úgy érzem, hogy saját magamnak is szükségem van.” A hírt egyébként egy Instagram-posztban is megosztotta.

 

A szépségápolási, és dekorkozmetikai termékeket úgy tűnik, a híresség online értékesíti majd, mégpedig a Victoriabeckham.com-on keresztül. De Victoria hisz az élő kapcsolatok erejében is, úgy tervezi, egyenesen a nőket fogja megkérdezni arról, milyen termékeket szeretnének leginkább a szépség és a wellness területéről, hogy célirányosan fejleszthessen nekik újdonságokat.

Emellett még egy másik, nagyon fontos szempontra is figyelni szeretne. Azt mondja az a célja, hogy márkája minél több ember számára elérhető legyen. #VBBeauty rengeteg bőrszínhez kínál majd termékeket, amelyek emellett cruelty free készítmények lesznek, az elérhető luxus ársávba betervezve. Kíváncsian várjuk!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Profi tippek egy ragyogó őszi sminkhez make up

Profi tippek egy ragyogó őszi sminkhez