9 napos bőrhelyreállító kúrával jön ki Gwyneth Paltrow kedvenc magyar márkája

2020. március 05.
A budapesti eredetű bőrápolási márka, az Omorovicza új, 9 napos ampullaprogrammal csatlakozik a tavaszi szezon legizgalmasabb újdonságaihoz. A Gwyneth Paltrow által is kedvelt luxusmárka kúrája három koncentrált fázisból áll.

A gyógyító, természetes összetevőiről ismert magyar luxusbrandért olyan hírességek rajonganak, mint Gwyneth Paltrow, Uma Thurman és Mila Kunis. Bár az Omorovicza az ásványi anyagokban gazdag termálvizes formulájával lett ismert, innovatív megoldásokban és új fejlesztésekben sincs hiány a márka háza táján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2019, időpont: 6:50 (PST időzóna szerint)

Legújabb családtagjuk egy intenzív kúra, amely megújítja a fáradt arcbőrt és helyreállítja annak egészséges ragyogását. Az otthoni bőrszépítést profi szintre emelő szépségrutin három koncentrált fázisból áll, és mindhárom hatásos összetevők keveréke.

Tökéletes megoldás, ha valaki különleges alkalomra készül, vagy akár szezonálisan szeretné felfrissíteni a bőrét, mert a nagy erővel bíró kis ampullák formulája azonnali és látható eredményt hoz.

3 fázis, azonnali hatás

1–3. nap
Megújulás és ragyogásfokozás
Az első fázis hatékony glikol- és mandulasavak keveréke enzimekkel kombinálva, amely a bőrt hámlasztja és újjáépíti, simább, puhább és egyenletesebb bőrfelületet hagyva maga után – és felkészítve a bőrt a második fázisra.

4–6. nap
Hidratálás és megújítás
Szantálfa, ginzeng és koffein keveréke, amely stimulálja a mikrokeringést, csökkenti a gyulladásokat, eltávolítja a méreganyagokat, miközben javítja a bőr tónusát és textúráját. Az Omorovicza szabadalmaztatott technológiája, a Healing Concentrate a bőr mélyébe, az epidermiszbe juttatja az ásványi anyagokat.

7–9. nap
Újjáépítés és feltöltés
Az értékes olajok keveréke tovább segíti a bőr újjáépülését. A barbár füge, a kahai dió és a chiamag-olaj erősíti a lipidréteget, újjáépíti a bőr egységét és eltünteti a finom vonalakat, ráncokat, amíg a málnamagolaj helyreállítja a bőr simaságát és rugalmasságát.