Turbószépítést ígérő ampullák

2020. január 20.
Egészen erős a Vichy idei indítása újdonságok terén. Az új Liftactive Specialist Peptide-C ampullák mesterei a „glow” hatásnak, de ennél jóval többet tudnak. Intenzíven feltöltik az arcbőrt, és nagyot alakítanak a ráncok megelőzésében is.

A praktikus, intenzív szépítő erővel bíró ampullák egyre nagyobb figyelmet kapnak az arcápolásban, a meglévő kínálati körbe pedig a Vichy egy, majd a közeljövőben a hírek szerint még egy, (utóbbiak a Glyco-C ampullák lesznek) egészen kivételes indulóval csatlakozik be.

Szépségkezelések utáni utóápolás?

A Liftactive Specialist Peptide-C ampullák (10 db, 7 499 Ft) 10 összetevő segítségével, illatanyagmentes formulával és tartósítószermentesen alkotnak valami egészen különlegeset az arcbőrünkön. A glow hatás trend jegyeben nagyon gyorsan ragyogóvá teszi a bőrt, ráadásul emellett több pályán is teljesít. A ráncok megelőzése és csökkentése is az erősségei közé tartozik, de az esztétikai kezeléseink hatását is gyönyörűen ki tudjuk tudjuk tolni vele.

A titka természetesen az öregedésgátló hatóanyagokban (10 % tiszta C-vitamin + bio-peptidek + természetes eredetű hialuronsav + Vichy termálvíz) rejlik, és abban, hogy ezek nemcsak helyet kaptak a formulában, hanem nagyon okosan és tudatosan lettek összeválogatva, egymás hatását tényleg látványosan kiegészítve. És hogy menyire látványosan? A tesztek szerint azonnal hidratál és feszesít, 10 nap alatt simít és ragyogást ad, 1 hónap alatt pedig már a ránctalanító hatás is látható. Használhatjuk kúraként is: míg egy gyors kúra képes többletenergiát adni a bőrnek, például egy buliba, vagy egy fontos eseményre, addig a 30 napos éjszakai és nappali használat jobb, tartósabb eredményeket ígér. Ennyi idő alatt ugyanis minden típusú ráncunk jelentősen csökkenhet, a függőlegesek és a vízszintesek is.

Az ampullák ereje

Az ampullák népszerűségéről nem először írunk, de ha fontos lenne kiemelnünk, miért is szereti ennyire a 21. századi szépségipar a kecses kis üvegcséket, akkor azt mondhatnánk, azért, mert speciális csomagolásuknak köszönhetően az ampullák hatékonyabbak, praktikusabbak. A hermetikus és fényvédő csomagolás védi az aktív hatóanyagokat az UV-sugárzástól, a hőtől és az oxidációtól. Ez a csomagolás a hatóanyagokat igen magas koncentrációban tudja tárolni, hogy a felhasználáskor, közvetlenül felnyitás után, minden erejüket át tudják adni. Egyik fő előnye, hogy az ampullákkal nem kérdés, hogy a megfelelő mennyiséget alkalmazzuk-e. Napi 1 ampulla a bőr számára elegendő, optimális mennyiségű hatóanyagot tartalmaz a látható és mérhető eredmények gyors eléréséért. Használhatjuk a szokásos arckrémünk alatt, így csak fokozzuk a hatást.

Fotó: Getty Images, Marie Claire Archív