Rúzsokkal száll be az Hermès a szépségiparba

2020. március 10.
Saját rúzskollekcióval színesíti a luxusrúzsok piacát az Hermès. A francia divatház állítólag már március 4-én elkezdte az értékesítést.

A divat, a táskák vagy éppen a parfümök terén messze nem kezdő Hermès új fába vágja a fejszéjét. A márka a Guccihoz, a Diorhoz és a Chanelhez hasonló luxusrúzsok területét kívánja színesíteni a jövőben.

A Birkin táskák gyártójának ez lesz az első lépése a beautyszektorban, de a tervek szerint nem az utolsó. A Hermès Beaute első körben egy saját rúzskollekcióval jött ki a napokban, amihez a jövőben újabb szépségtermékek társulnának idén szeptemberben (nagy eséllyel alapozók és egyéb dekortermékek).

A 180 éves francia márka Rouge Hermès vonala egy 24 színből álló sorozat, amelyek között matt és szatén finisht ígérő rúzsok is helyet kaptak. Kétévente egy-egy limitált, három árnyalatból álló kiadást is terveznek, amelyeket jó eséllyel azonnal elkapkodnak majd a márka hűséges vásárlói és a beautyrajongók. A háromszínű, környezetbarát rúzstokok egyébként újratölthetők, ezzel is kímélve a környezetünket.

Olvass tovább!