Törőcsik Franciska szépségtippjei

2020. március 11.
Fiatal kora ellenére megszámlálhatatlan filmszerepet és színházi előadást tudhat maga mögött. A tehetséges színésznő nemcsak a színjátszásban remekel, de a szépségápolásban is példaértékű irányelveket követ.

Fotó: Pányoki Bence, stylist: Léhárt Ákos, smink: Farkas Margaréta, haj: Zomborka Miska

Amit az édesanyámtól tanultam

Gyerekként sokszor elkísértem a kozmetikushoz, már akkor is jó élmény volt odajárni. Aztán később, ahogy nagyobb lettem, megtapasztaltam azt is, milyen jótékony hatással van egy-egy kezelés a bőrömre. Ma már visszatérő vendég vagyok a szalonban.

Egy átlagos hétköznap reggel

Nem szeretem túlbonyolítani a napindítást, a rutinom is viszonylag egyszerű: micellás vízzel megtisztítom az arcom, majd megmosom hideg vízzel is.

Számomra a szépség…

A természetességgel függ össze. Szerintem egy smink vagy egy ruha is akkor jó, ha nem vonja el a figyelmet a személyiségről – inkább csak kiemeli az előnyöket és eltakarja az esetleges hiányokat.

Kedvenc trükköm

A BÚÉK forgatásán az egyik sminkestől kaptam egy szuper szemmaszkot, amit ha korán kell kelnem vagy nagyon karikás, fáradt a szemem, tuti bevetek.

A szépségem megőrzésének titka

Egészséges, jó minőségű ételeket fogyasztok – minél több növényi eredetű összetevőt és napi 2,5 liter vizet. Plusz ha megtehetem, korán lefekszem aludni.

A szépségtermékeim kritériuma

Minden nap próbálok egyre többet tenni a fenntarthatóság érdekében, például sokat kísérletezgetek különböző szappanokkal, szeretem az újrahasznosított csomagolású termékeket, de arra is figyelek, hogy leginkább állatkísérlet-mentes és vegán kozmetikumokat használjak.

Esti rituálém

A szeánsz hasonló a reggelihez, csak szemránckrémet és arckrémet is használok.

Amit a hajam szeret

A legújabb kedvencem a Nature Box szilárd samponja, ami papírdobozban kapható, így még a környezetet sem szennyezem vele.

Nélkülözhetetlen szépségtermékem:

Dr. PawPaw ajakbalzsam.

Az illat, ami nélkül soha nem indulok el:

Giorgio Armani Sì.

Heti edzéstervem

Szeretek mindig újítani, most főleg pilates alapú háterősítő gyakorlatokat csinálok, illetve sokat jógázom.

A legjobb önbizalom-növelő praktikám:

A mozgás.

Így készülök egy fontos eseményre:

Általában szakemberek segítenek a felkészülésben. Szuper érzés, hogy ilyenkor egy egész csapat áll mellettem, hogy kihozhassam magamból a maximumot.

Amiket szívesen használok

Alumíniummentes krémdezodor, Ben & Anna Vanilla Orchid
Ehető cukros ajakradír, Lush Bubble Gum

Tusfürdő lebomló műanyag dobozban, N.A.E Freschezza

Szilárd sampon, Nature Box
Vegán ajakápoló, Dr. PawPaw

Parfüm, Giorgio Armani Sì

Olvass tovább!