Giorgio Armani nagyot duplázott karácsonyi parfüm téren

2019. december 04. |

A márka lenyűgöző karácsonyi kreációt viselő Armani/Privé Les Eaux/ Pivoine Suzhou Soie de Nacre illatot és a Giorgio Armani Sí Passione Xmas Edition parfümöt is felkarcolta a karácsonyi szépséglistánkra.

Armani mestertől már hagyomány, ha a „házon belül” csinálnak valamit, azt nagyon. Ez a maximalizmus, tökéletességre való törekvés az utolsó részletekig érezhető a márka adventi szezonra kiadott két limitált karácsonyi illatán, illetve azok „ünnepi szettjén”.

Persze az illataik egytől egyig mesteri kreációk (az egyik kedvenc parfümőröm “két fül közt” egyszer megsúgta nekem, hogy a nagy tömegekhez eljutó illatok közül éppen a Sí-t tartja az egyik legütősebb, leginkább minőségi alkotásnak), az haute couture vonalon mozogva pedig én magam évek óta megingathatatlan Armani/Privé Les Eaux/ Pivoine Suzhou rajongó vagyok.

Az idei karácsony alkalmából az Armani/Privé a Les Eaux/ Pivoine Suzhou Soie de Nacre (100 ml – 54 200 Ft) illatot limitált, gyűjtői kiadású üvegbe zárta, egészen alkalmi külsőt adva neki.

A másik főszereplő az adventi ikonikus illataik közül maga a Sí Passione Xmas Edition (50 ml – 28 600 Ft). Az idei ünnepi időszakban Giorgio Armani sztártermékét, mint a márka egyik csillagát, ezt jelképezendően ragyogó csillaggal látta el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dressed for the holidays, the limited edition of SÌ PASSIONE celebrates freedom and passion with sumptuous notes of rose, cedarwood and vanilla. #ArmaniBeauty #SaySi #SaySiToPassion #fragrance

Armani Beauty (@armanibeauty) által megosztott bejegyzés, Nov 30., 2019, időpont: 8:59 (PST időzóna szerint)

script>

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra? new school of makeup

Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra?

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai férfi illat

Az elmúlt évek legizgalmasabb férfiillatai

A legcukibb húsvéti szépségboxok bőrápolás

A legcukibb húsvéti szépségboxok