Giorgio Armani nagyot duplázott karácsonyi parfüm téren

2019. december 04.
A márka lenyűgöző karácsonyi kreációt viselő Armani/Privé Les Eaux/ Pivoine Suzhou Soie de Nacre illatot és a Giorgio Armani Sí Passione Xmas Edition parfümöt is felkarcolta a karácsonyi szépséglistánkra.

Armani mestertől már hagyomány, ha a „házon belül” csinálnak valamit, azt nagyon. Ez a maximalizmus, tökéletességre való törekvés az utolsó részletekig érezhető a márka adventi szezonra kiadott két limitált karácsonyi illatán, illetve azok „ünnepi szettjén”.

Persze az illataik egytől egyig mesteri kreációk (az egyik kedvenc parfümőröm „két fül közt” egyszer megsúgta nekem, hogy a nagy tömegekhez eljutó illatok közül éppen a Sí-t tartja az egyik legütősebb, leginkább minőségi alkotásnak), az haute couture vonalon mozogva pedig én magam évek óta megingathatatlan Armani/Privé Les Eaux/ Pivoine Suzhou rajongó vagyok.

Az idei karácsony alkalmából az Armani/Privé a Les Eaux/ Pivoine Suzhou Soie de Nacre (100 ml – 54 200 Ft) illatot limitált, gyűjtői kiadású üvegbe zárta, egészen alkalmi külsőt adva neki.

A másik főszereplő az adventi ikonikus illataik közül maga a Sí Passione Xmas Edition (50 ml – 28 600 Ft). Az idei ünnepi időszakban Giorgio Armani sztártermékét, mint a márka egyik csillagát, ezt jelképezendően ragyogó csillaggal látta el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dressed for the holidays, the limited edition of SÌ PASSIONE celebrates freedom and passion with sumptuous notes of rose, cedarwood and vanilla. #ArmaniBeauty #SaySi #SaySiToPassion #fragrance

Armani Beauty (@armanibeauty) által megosztott bejegyzés, Nov 30., 2019, időpont: 8:59 (PST időzóna szerint)

script>