Színpompás manikűrökkel dobhatjuk fel a karantént

2020. április 17.
Ha már sminkre nincs is nagy szükségünk a karantén idején, legalább a körmünkön éljük ki a bennünk szunnyadó kreativitást. Cikkünkben összeszedtük a tavaszi–nyári szezon legizgalmasabb, legvidámabb manikűrjeit, amelyeket otthon mi magunk is könnyedén elkészíthetünk.

Bár a 2020-as tavaszi–nyári divatbemutatók idején még jele sem volt a koronavírusnak, a szépségguruk megérezték, hogy idén valami nagyon vidám, nagyon színes manikűrre lesz szükségünk. A legtöbb most következő mintához nem is kell olyan nagy kézügyesség, szóval mindenképp érdemes kipróbálni őket – feldobhatják az egyhangú hétköznapjainkat.

Pasztell kikelet

Az influenszerek egyik kedvenc körömtrendje ez a pasztellárnyalatokban pompázó manikűr. Csupán pár alapszínre van szükségünk ahhoz, hogy mi is elkészíthessük.

View this post on Instagram

Nothing but time on my hands.

A post shared by Faith Xue (@faith_xue) on

Ombre

Az se gond, ha nem vagy nagy pasztellrajongó, kedvenc színed árnyalatival is pont ugyanolyan szépen mutat majd a kezeden.

The new French

Még az új francia manikűrt is színesben látja a világ, ezzel a verzióval akár a szivárvány árnyalataiban is pompázhatunk.

Klasszikus piros újragondolva

Ha mégsem hagynád el teljesen a biztonsági zónát, csak dobd fel a piros körömlakkod azzal, hogy a kutikulaívnél natúran hagysz egy kis félhold alakot.

Modern sziluett

A vonalrajzoknak csak a fantáziánk szabhat határt. Váltogasd a színeket és a formákat is, hogy egyre izgalmasabb kreációkat készíthess.

Pont, pont, pont

Az ördög a részletekben rejlik: minimalista, mégis izgalmas, ha színes pöttyökkel dobjuk fel a nude manikűrünket.

Mintamánia

De ha úgy érzed, nem vagy elég ügyes a kivitelezésben, akkor sem kell aggódod, mert egy extravagáns körömmatricát bármikor beszerezhetsz online is – csak győzd kiválasztani a kedvencedet.

Olvass tovább!