Itt vannak a szezon legizgalmasabb vegán deói!

2020. május 06.
A zöld és/vagy egészségtudatos életmód híveinek mutatunk be egy egészen ígéretes, új, az ásványi sók erejével „dolgozó” dezodorcsaládot. A Salt of the Earth uniszex tagjai 100 százalékban természetesek, ráadásul nem tartalmaznak alumíniumsót, triklozánt és parabént.

Nagy eséllyel a hét legizgalmasabb testápolási újdonságaként üdvözölhetjük a brit Salt of the Earth dezodorcsaládját. A 100 százalékban természetes kristálydezodorok a természetes potassium alum, vagyis a közönséges timsó felhasználásával készülnek. Ez egy olyan természetes só, amely egy láthatatlan ásványi sóréteggel akadályozza meg a baktériumok szaporodását és a kellemetlen szagok keletkezését.

A formula nagy előnye, hogy nem tartalmaz alumíniumsót, triklozánt és parabént. Mindemellett az összetevők között megtalálható a magnéziumolaj, növényi kivonatok, valamint további ásványi sók. Persze mi azért is beírnánk egy külön piros pontot, amiért a termékeket nem tesztelték állatokon és vegánok, de ezen kívül is akad még szerethető vonás a zöld termékcsaládban. Az illatos verziók mellett ugyanis illatanyagmentes deók is elérhetők a Salt of the Earth kínálatában, ráadásul mindez három változatban: CFC (halogénezett szénhidrogén) -mentes és hajtógáz nélküli spray (2490 Ft), golyós dezodor (2290 Ft) és utazó méretű spray formájában.

Illatok terén a Levendula + Vanília és az igazán nyárias Dinnye + Uborka között választhatunk, és a hosszantartó védelem, illetve a ruhánkon hagyott fehér foltok miatt sem kell aggódnunk.

A legzöldebb pont

A Salt of the Earth sorozatának csúcsdísze – legalábbis környezetvédelmi szempontból – a műanyagcsomagolás-mentes klasszikus kristálydezodor (1990 Ft), amelyet férfiak és nők egyaránt használhatnak. Olyan könnyed formula, amely nem fogja eltelíteni a pórusokat, ehelyett a bőr felszínén marad –megakadályozva a kellemetlen testszagot okozó baktériumok elszaporodását.

Olvastad már?

Fotó: Getty Images