Itt az első szépségelixíres dezodor

2019. szeptember 19.
A Nivea egészen rendhagyó új koncepciót mutatott be a napokban. A maximalizmus jegyében olyan dezodort dobtak piacra, amely nemcsak egy hagyományos deo feladatait látja el, hanem mindemellett még a hónalj bőrét is szépíti.

A hónalj-, fenék- és vádli maszkok korában egyre több olyan termékkel találkozunk, amelyekkel speciális igényekre válaszolnak a gyártók. A Nivea ezúttal nem egy új testrészt célzott meg, hanem a már meglévő dezodorait járatta csúcsra, vagyis szabta a maximalista 21. századi nők igényeire.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KIND-LY® | Natural Deodorant (@kind_ly) által megosztott bejegyzés, Szept 5., 2019, időpont: 2:55 (PDT időzóna szerint)

Abból kiindulva, hogy a kor nőinek már mások az elvárásai, mint korábban, vagyis, hogy ami „csak” jó, az már nem „elég jó” többé, egy olyan dezodorcsaládot keltett életre Nivea Deo Beauty Elixir néven, amely szépíti, ápolja is a hónalj bőrét.

„Minden porcikám megérdemli a szépséget!” – szól a hónaljápolásra vonatkozó szlogen. Ami pedig a formulát illeti, van itt is újdonság bőven. Az első, szépségelixírrel gazdagított dezodor csupa értékes tejkivonattal, vitaminokkal ráadásul ásványi anyagokkal tesz sokat a hónalj érzékeny bőrének ápolásáért, védelméért – még szőrtelenítés után is.

A formula annyira gyengéd a bőrhöz, hogy azonnal selymessé varázsolja, segíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését, egyúttal az irritáció jeleinek enyhítésében is hatékony megoldást jelenthet, vagyis pont úgy működik, mint egy elixír. Mindehhez pedig 48 órán át tartó izzadásgátló védelem is társul a 0% alkoholtartalomú spray, és golyós dezodor kiszerelésű Deo Beauty Elixir esetében.