3 mentes dezodor kánikulára

2019. augusztus 13.
Golyós, spray vagy stick dezodor? Egyre több embernek nem is az állag az elsőrendű kérdés, hanem, hogy tiszta, natúr és alumíniumsó-mentes izzadásgátlókkal tartsák távol a kellemetlen illatokat. Mutatunk 3 izgalmas mentes, deó opciót.

Az, hogy egy dezodortól hatásos „munkát” várunk el, a mai túlkínálat mellett már alap, de azoknak, akik kifejezetten természetes és a nyirokrendszerre ártalmatlan, nehézfémmentes termékekre vadásznak, már nehezebb a dolguk az igazi megtalálását tekintve. A helyzet szerencsére natúr dezodorok terén is egyre rózsásabb, így akik teljesen mentes dezodorokat keresnek, ma már számos természetes, és hatásos készítmény közül választhatnak. Következzen 3 izgalmas termék, amivel érdemes lehet megismerkednünk.

Zamatos alma spray verzióban

Antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező, természetes anyagok keverékéből született magyar induló a Happy Skin HappyLife Girl Green Apple spray dezodorja a sorban. Alumíniumsó-, parabén-, valamint mesterséges illatanyag és színezék mentes, vegán, nem hajtógázas spray dezodor, amely többek között az izzadásszabályozó, vírus- és gombaölő zsálya illóolajat is tartalmazza, de emellett hatékonyan lép fel a testszagot okozó mikroorganizmusok ellen. Illata friss, zöld almás, két alappillére összetevő téren pedig a körömvirág kivonat (erős gyulladásgátló tulajdonságokkal bír, és híres nyugtató, a kellemetlen bőrtüneteket enyhítő hatásáról) és az árnika kivonat (csillapító, bőrnyugtató hatású, baktérium ellenes tulajdonságai miatt is népszerű).
1490 Ft


BEN &ANNA natúr deo stift dezodorok

Egy berlini vegán pár alapította a márkát, amelynek papírhengeres, lebomló csomagolású termékeit  nem lehet nem szeretni, de azért a tartalom is kifejezetten pozitív a BEN &ANNA termékei esetében. Amellett, hogy 100 százalékban felelős erdőgazdálkodásból származó papírból készült, újrahasznosítható a teljes csomagolás, maguk a dezodorok is teljes egészében természetes eredetűek, alumíniumvegyület-mentesek. A szódabikarbóna alapú minősített natúrkozmetikumok megbízható védelmet biztosítanak a szagokkal és izzadtsággal szemben, ráadásul nem ragad és nem hagy zsíros érzést a bőrön. Öt izgalmas illatban találod meg őket: Pink Grapefruit, Persian Lime, Provence, Vanilla Orchid, Indian Mandarine.

2399 Ft

Pumpás, üde illatú bio dezodor

A Biola bio orvosi zsályás dezodora kifejezetten sokoldalú mentesség téren, hiszen nem tartalmaz alumíniumot, SLS-t, SLES-t, parabént, triklozánt, ahogyan alkoholt sem. Az uniszex indulónk a gyógynövények erejével gondoskodik az üdeség fenntartásáról egész nap férfiak és nők esetében is. Lényege, hogy alumínium-mentes társaihoz hasonlóan nem meggátolja az izzadást és ezáltal a méreganyagok kiürülését, csupán gondoskodik arról, hogy ne alakuljanak ki kellemetlen illatok. Fő hatóanyaga a zsálya, ami gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással rendelkezik, így meggátolja a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodását. Másik fontos alapanyaga a varázsmogyoró, amelynek érszűkítő hatása van, így mérsékli az izzadást (de nem gátolja mint az alumínium).

2899 Ft