3 mentes dezodor kánikulára

2019. augusztus 13. |

Golyós, spray vagy stick dezodor? Egyre több embernek nem is az állag az elsőrendű kérdés, hanem, hogy tiszta, natúr és alumíniumsó-mentes izzadásgátlókkal tartsák távol a kellemetlen illatokat. Mutatunk 3 izgalmas mentes, deó opciót.

Az, hogy egy dezodortól hatásos „munkát” várunk el, a mai túlkínálat mellett már alap, de azoknak, akik kifejezetten természetes és a nyirokrendszerre ártalmatlan, nehézfémmentes termékekre vadásznak, már nehezebb a dolguk az igazi megtalálását tekintve. A helyzet szerencsére natúr dezodorok terén is egyre rózsásabb, így akik teljesen mentes dezodorokat keresnek, ma már számos természetes, és hatásos készítmény közül választhatnak. Következzen 3 izgalmas termék, amivel érdemes lehet megismerkednünk.

Zamatos alma spray verzióban

Antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező, természetes anyagok keverékéből született magyar induló a Happy Skin HappyLife Girl Green Apple spray dezodorja a sorban. Alumíniumsó-, parabén-, valamint mesterséges illatanyag és színezék mentes, vegán, nem hajtógázas spray dezodor, amely többek között az izzadásszabályozó, vírus- és gombaölő zsálya illóolajat is tartalmazza, de emellett hatékonyan lép fel a testszagot okozó mikroorganizmusok ellen. Illata friss, zöld almás, két alappillére összetevő téren pedig a körömvirág kivonat (erős gyulladásgátló tulajdonságokkal bír, és híres nyugtató, a kellemetlen bőrtüneteket enyhítő hatásáról) és az árnika kivonat (csillapító, bőrnyugtató hatású, baktérium ellenes tulajdonságai miatt is népszerű).
1490 Ft


BEN &ANNA natúr deo stift dezodorok

Egy berlini vegán pár alapította a márkát, amelynek papírhengeres, lebomló csomagolású termékeit  nem lehet nem szeretni, de azért a tartalom is kifejezetten pozitív a BEN &ANNA termékei esetében. Amellett, hogy 100 százalékban felelős erdőgazdálkodásból származó papírból készült, újrahasznosítható a teljes csomagolás, maguk a dezodorok is teljes egészében természetes eredetűek, alumíniumvegyület-mentesek. A szódabikarbóna alapú minősített natúrkozmetikumok megbízható védelmet biztosítanak a szagokkal és izzadtsággal szemben, ráadásul nem ragad és nem hagy zsíros érzést a bőrön. Öt izgalmas illatban találod meg őket: Pink Grapefruit, Persian Lime, Provence, Vanilla Orchid, Indian Mandarine.

2399 Ft

Pumpás, üde illatú bio dezodor

A Biola bio orvosi zsályás dezodora kifejezetten sokoldalú mentesség téren, hiszen nem tartalmaz alumíniumot, SLS-t, SLES-t, parabént, triklozánt, ahogyan alkoholt sem. Az uniszex indulónk a gyógynövények erejével gondoskodik az üdeség fenntartásáról egész nap férfiak és nők esetében is. Lényege, hogy alumínium-mentes társaihoz hasonlóan nem meggátolja az izzadást és ezáltal a méreganyagok kiürülését, csupán gondoskodik arról, hogy ne alakuljanak ki kellemetlen illatok. Fő hatóanyaga a zsálya, ami gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással rendelkezik, így meggátolja a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodását. Másik fontos alapanyaga a varázsmogyoró, amelynek érszűkítő hatása van, így mérsékli az izzadást (de nem gátolja mint az alumínium).

2899 Ft

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Így készíts diszkólázsminket magadnak diszkó

Így készíts diszkólázsminket magadnak